El divendres 19 de gener, darrer taller participatiu sobre el futur del poble de Castelló

El divendres 19 de gener, darrer taller participatiu sobre el futur del poble de Castelló

A les 19.30h a Ca la Torre de Vandellòs

L’Associació Masia de Castelló ha organitzat el tercer taller participatiu titulat  “Com voleu que sigui Castelló?” per al proper divendres 19 de gener, a les 19.30 hores,  a Ca la Torre de Vandellòs, amb el suport de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i de la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

Aquest darrer taller servirà per acabar de debatre i validar les propostes recollides en els anteriors tallers participatius sobre el futur de Castelló, que van tenir lloc els dies 28 d’octubre i 25 de novembre. Com aleshores, està adreçat als veïns d’aquest poble medieval del municipi, que va quedar deshabitat a mitjan del segle XX i que es va començar a recuperar l’any 1997, quan es va constituir l’Associació; i també als membres d’aquesta entitat local i a totes les persones que estiguin interessades a prendre-hi part.

La idea és que tots els participants continuïn debatent les propostes recollides sobre les diferents actuacions que es podrien fer a Castelló sobre com s’hauria de tractar el nucli, l’espai públic i el seu entorn; quins usos s’hi podrien donar; què fer amb les cases cedides i no cedides a l’associació; quins equipaments i serveis serien necessaris per desenvolupar, etc.

Els resultats dels tres tallers participatius, organitzats amb motiu de la celebració del 20è aniversari de l’Associació Masia de Castelló; i el posterior informe que s’elaborarà es preveu que serveixi de base per redactar en el futur un pla especial urbanístic en què es defineixin els usos i les actuacions a realitzar en aquest poble. De l’elaboració d’aquest informe, que estarà enllestit en breu, s’està encarregant l’Alba Font, una alumna en pràctiques extracurriculars del Grau de Geografia i Ordenació del Territori de la Universitat Rovira i Virgili (URV), gràcies a un conveni de cooperació educativa signat per l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i la Facultat de Turisme i Geografia de la URV.

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.