Conveni entre el Consell Esportiu del Baix Camp i MAPFRE

Ernest Aymamí, president del Consell Esportiu del Baix Camp i Isaac Logronyo, representant de Fundació MAPFRE a la zona, han signat un acord de col·laboració per dinamitzar el Projecte Juntos Somos Capaces – Junts Ho Podem Fer de Fundació MAPFRE, que recolza persones amb discapacitat intel·lectual o amb problemes de salut mental fomentant-ne la integració sociolaboral i en l’esport.
Isaac Logronyo ha reconegut al Consell Esportiu del Baix Camp el seu “compromís” amb la plena integració de les persones amb més necessitats i el “suport” a la formació i al futur professional d’aquestes persones. També ha assenyalat la importància aquest tipus d’iniciatives, que “contribueixen al benestar i a la igualtat d’oportunitats de les persones que ho tenen més difícil”.
Ernest Aymamí ha destacat que “la integració laboral de les persones amb discapacitat és una de les moltes mesures de responsabilitat social que, a més del final social, dona valor a les entitats” i ha afirmat que “estan orgullosos d’apostar per les persones amb ganes de
treballar, sense distingir-ne la condició”. “Al Consell, treballem perquè tothom, independentment de les seves capacitats diverses, pugui desenvolupar un projecte de vida ple i saludable”. També ha agraït la col·laboració de Fundació MAPFRE per contribuir que aquestes persones acabin amb les barreres que encara els impedeixen ser més independents i felices, “barreres, ha indicat, que no tenen a veure amb la seva manca de capacitat, sinó amb la manca de confiança i suport de la societat”. “El més important és formar joves perquè puguin aconseguir una oportunitat i mostrar els seus talents”.
El programa Junts Ho Podem Fer – Juntos Somos Capaces col·labora directament amb entitats socials, institucions públiques i associacions empresarials, per aconseguir la integració sociolaboral, la inclusió esportiva i la normalització de les persones amb diversitat funcional. Actualment, a Espanya, més de 6.300 empreses col·laboren activament amb aquest programa, 1.200 són catalanes o tenen seu a Catalunya, i ha facilitat una oportunitat al mercat laboral a més de 5.700 persones amb discapacitat intel·lectual o problemes de salut mental, prop de 800 aquí a Catalunya.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.