STEM x Boule

L’Espai Boule de Reus acollirà el divendres i dissabte, 8 i 9 de novembre, el primer esdeveniment a la ciutat dedicat a les noves tecnologies, gratuït i obert a tota la ciutadania. Sota el nom d’STEM x Boule, la fira oferirà un llarg seguit d’activitats, tallers, xerrades i demostracions sobre impressió i disseny 3D, robòtica i realitat augmentada.

Durant dos dies, els assistents podran submergir-se en el fascinant món de les tecnologies STEM amb una àmplia varietat d’activitats, pensades tant per a infants com per a famílies, estudiants i educadors entusiastes de la tecnologia.

Entre les activitats més destacades hi haurà tallers de disseny i impressió 3D, tallers de robòtica i programació, demostracions de realitat augmentada, xerrades amb experts en STEM i educació, així com exposicions de projectes tecnològics. A més, makers i estudiants locals presentaran les seves pròpies innovacions, donant a conèixer les últimes novetats en aquest camp.

Alguns tallers tindran places limitades, per la qual cosa l’organització recomana reservar amb antelació a través d’aquest enllaç.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.