Primer aniversari de l’Espai Boule

L’Espai Boule celebra el seu primer aniversari amb una resposta molt positiva de la ciutat cap a la proposta educativa, formativa i sociocultural. Des de l’obertura d’aquest emblemàtic edifici situat al centre de Reus, l’Espai Boule s’ha consolidat com un punt de referència entre les entitats amb oferta educativa, gràcies a les propostes innovadores i alternatives dirigides a diversos col·lectius.

L’Espai Boule s’ha convertit en un espai de referència per a activitats destinades a la tercera edat, amb opcions com tallers de memòria i agilitat mental, així com cursos sobre competències digitals i tecnològiques. A més, hem ampliat la nostra oferta per a persones migrades i recent arribades, oferint classes de català i castellà en col·laboració amb diverses entitats.

També hem creat un gran ventall d’oportunitats per a joves interessats en viure experiències a l’estranger, participar en programes de voluntariat i rebre suport en la preparació del currículum per trobar feina fora del país. Destaca la nostra oferta formativa en noves tecnologies, amb classes de programació, videojocs i impressió 3D.

Durant aquest any, hem ampliat la nostra proposta educativa amb formació ocupacional subvencionada, que inclou cursos 100% gratuïts per a persones aturades en àrees com idiomes, màrqueting, gestió de vendes, disseny gràfic i ciberseguretat.

Una de les novetats més significatives d’aquests últims mesos és la consolidació del Club Boule, que ofereix un ampli ventall d’activitats per a petits i grans, enfocades principalment a l’aprenentatge en família, com ara tallers familiars en anglès, així com a la millora del benestar de la gent gran. Dins del Club Boule, destaca el programa ‘Vivint en Plenitud’, que combina l’aprenentatge en noves tecnologies, la salut mental, emocional i física, i activitats socioculturals per a persones grans.

Així, l’Espai Boule ha demostrat una gran versatilitat, acollint al llarg d’aquest any conferències, taules rodones, fires, presentacions de llibres i un gran nombre d’actes per a tota la ciutadania. Hem aconseguit teixir una gran xarxa de col·laboració amb entitats de la ciutat, multiplicant l’impacte de les nostres activitats. Ens hem associat amb institucions com l’Ajuntament de Reus, el Taller Baix Camp, la Federació Mestral, l’Institut Villablanca, la Cambra de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Reus o la Lliga d’Afectats Reumatològics, entre d’altres, així com una llarga llista d’escoles i instituts de la ciutat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.