La Fira Centre Comercial celebra el Dia Mundial de la Lluita Contra el Càncer

La Fira Centre Comercial s’ha sumat a la commemoració del Dia Mundial de la Lluita Contra el Càncer de Mama amb la celebració d’un “Vermut Rosa” a la seva terrassa. Entre les 12 h i les 15 h, més de mil persones s’han reunit en un ambient festiu per gaudir de música en directe, en suport a aquesta important causa.

L’esdeveniment, que ha tingut lloc a la terrassa de la segona planta del centre comercial, ha estat amenitzat pel DJ Carles Pérez, conductor del programa “El matí i la mare que el va parir” de Ràdio Flaixbac. Durant tres hores, els assistents han gaudit d’una experiència única, marcada pel vermut ‘rosé’ ofert en col·laboració amb Vermut Yzaguirre.

La Fira Centre Comercial ha demostrat el seu compromís amb aquesta causa durant anys, organitzant diverses activitats orientades a la sensibilització i suport a la investigació contra el càncer de mama. En edicions anteriors, el centre ha facilitat espais per promoure donacions i conscienciar els visitants. Aquest any, però, s’ha optat per un format més inclusiu per celebrar els avenços científics i socials aconseguits en la lluita contra aquesta malaltia, convidant a tots els visitants a unir-se i participar activament en aquest acte.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.