3a Nit de les Estrelles

Uns 400 empresaris, empresàries i professionals del sector turístic de la demarcació de Tarragona han omplert la Terminal de Creuers de Tarragona Cruise Port per celebrar la tercera edició de la Nit de les Estrelles, organitzada per la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), la representant del 90% de les places d’allotjament turístic a la demarcació.

En aquesta tercera edició d’aquest esdeveniment empresarial, tant la FEHT com les associacions que en formen part han entregat 10 premis a aquelles persones, entitats o empreses que, amb la seva dedicació i esforç, han col·laborat per impulsar el sector turístic de la demarcació de Tarragona. L’acte ha comptat amb la presència de moltes autoritats del territori; Santiago García-Nieto, president de la Confederació Empresarial d’Hostaleria i Restauració de Catalunya; així com nombrosos alcaldes i regidors d’ajuntaments de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre.

Berta Cabré, presidenta de la FEHT, durant el seu discurs ha destacat el lloc on es feia l’acte: “la nova Terminal de Creuers de Tarragona no només és una infraestructura clau per al nostre creixement com a destinació turística, sinó que també simbolitza la capacitat de col·laboració i la determinació del sector per seguir avançant”. A més, Cabré ha volgut destacar que el turisme és el motor econòmic de la regió, però ha afegit que “som conscients que el nostre èxit depèn de preservar el territori. Hem de seguir apostant per un creixement
responsable i sostenible, que ens permeti oferir una experiència de qualitat tot l’any.”
Finalment, la presidenta de la FEHT, ha remarcat que “és imprescindible que Tarragona tingui veu pròpia en la presa de decisions que afecten el turisme. Ningú millor que nosaltres per determinar el camí a seguir per mantenir i potenciar un model turístic de qualitat i sostenible.”

10 aniversari del Pla Conjunt de Promoció

Durant la tercera Nit de les Estrelles també s’ha commemorat el 10è aniversari del Pla Conjunt de Promoció.
Aquesta és una estratègia de promoció única a Catalunya on hi col·laboren i participen activament el sector públic i el teixit empresarial turístic de la demarcació de Tarragona generant unes sinergies molt positives per al sector.
Així, des de 2014, que el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, l’Ajuntament de Salou, l’Ajuntament de Cambrils i l’Ajuntament de Vila-seca, conjuntament amb les associacions empresarials turístiques englobades dins la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona executen un pla de promoció turística consensuat per al territori.
Durant aquests 10 anys, s’han invertit més de 9 milions d’euros en accions de promoció, tant al mercat nacional, com als principals mercats europeus. A més, s’han fet esforços per obrir nous mercats a l’Europa de l’Est i també per impulsar el turisme esportiu als municipis de la
Costa Daurada. A través d’un vídeo s’han repassats les principals fites aconseguides i, posteriorment, els actuals representats del Pla Conjunt de Promoció, és a dir, Carlos Brull, president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona; Pere Granados, alcalde de
Salou; Alfredo Clúa, alcalde de Cambrils; Pere Segura, alcalde de Vila-seca; Arantxa Calvera, directora de l’Agència Catalana de Turisme, i Berta Cabré, presidenta de la FEHT, han participat en una taula rodona i han rebut un reconeixement de mans de Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona.

Els premiats de la Nit de les Estrelles 2024

Francesc Roig i Martí; Grupo Blaumar; Yolanda Tiñena, directora de Qualitat del Camping & Resort Sangulí Salou; AFANOC. Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya; Creu Roja Tarragona; Apartament Lauria, Tarragona; Germans Ramón i Martí Casals Catarineu, a títol pòstum; Autoritat Portuària del Port de Tarragona; Comunitat Turística Costa Daurada; i la Universitat Rovira i Virgili.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.