Ajuts culturals per a 34 municipis de la demarcació

La Diputació de Tarragona dona un nou impuls a la cultura a la demarcació amb ajuts per a la formació artística. La institució ha concedit prop d’1,5 milions d’euros (1.487.724 euros) per al funcionament de les escoles municipals de música, dansa i art i disseny, dels quals se’n beneficiaran un total de 34 municipis del Camp  de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès.

Aquestes subvencions tenen per objectiu contribuir al finançament parcial de les despeses de funcionament dels centres i formen part dels ajuts que ofereix la Diputació per impulsar projectes i reactivar el sector cultural i educatiu a la demarcació.

Alcanar, Alcover, Altafulla, Amposta, Ascó, Benissanet, Cambrils, Constantí, Deltebre, el Morell, el Perelló, el Vendrell, Flix, l’EMD Jesús, l’Aldea, l’Ametlla de Mar, l’Espluga de Francolí, la Fatarella, la Selva del Camp, Mont-roig del Camp, Montblanc, Móra d’Ebre, Móra la Nova, Riudoms, Salou, Sant Jaume d’Enveja, Santa Bàrbara, Santa Coloma de Queralt, Tarragona, Torredembarra, Tortosa, Ulldecona, Valls i Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant són els municipis que es beneficiaran d’aquests ajuts.

A banda dels ajuts a les escoles municipals, la Diputació de Tarragona també promou la formació artística i musical a la demarcació a través dels seus centres d’ensenyament. La institució compta amb tres escoles de música i conservatoris a Reus, Tarragona i Tortosa, amb dues escoles d’art i disseny que imparteixen cursos monogràfics i cicles de grau superior a Reus i Tarragona i amb l’Escola d’Art i Cultura amb centres permanents a Valls i Tortosa.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.