12enes Jornades d’Emprenedoria de l’INS Baix Camp

L’INS Baix Camp organitza les XII Jornades d’Emprenedoria del 21 al 25 d’octubre, una setmana dedicada a tallers i formacions per a l’alumnat de les 4 famílies professionals del centre.

L’acte inaugural tindrà lloc el dilluns 21 d’octubre a les 9:00h, amb una ponència de David Alonso, coach emprenedor, titulada “Les 10 Lliçons per Emprendre”. L’esdeveniment comptarà amb la presència de Rosa Carbonell, coordinadora de Formació Professional a Serbeis Territorials de Tarragona.

Els tallers estan adreçats a l’alumnat de cicles formatius de les famílies d’administratiu, informàtica, sanitari i comerç. Aquesta edició se centrarà en temàtiques com l’emprenedoria col·lectiva, l’emprenedoria social i sostenible, així com les habilitats comunicatives en el projecte emprenedor.

Les xerrades, reptes i tallers seran impartits per professionals, empreses i cooperatives locals i d’arreu del territori català.

Les jornades formen part de les activitats desenvolupades en el marc de les Aules d’Emprenedoria del Departament d’Educació, i compten amb el suport financer del Ministeri d’Educació i Formació Professional, així com del fons europeu NextGeneration EU.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.