La 20a Mostra d’Art Jove de la Conca es podrà visitar a Reus i Tarragona

Del 15 al 29 d’octubre l’obra estarà exposada a l’espai Jove Kesse de Tarragona i del 30 d’octubre al 15 de novembre es trobarà a la Biblioteca Central Xavier Amorós de Reus

L’Oficina Jove de la Conca de Barberà organitza des de fa anys la Mostra d’Art Jove, en la qual convida a una persona jove i artista de la comarca a exposar la seva obra.

Dins del projecte intercomarcal “Hexàgon d’Art Jove” dels Serveis de Joventut de la demarcació de Tarragona, s’organitzen exposicions en què els artistes joves que anualment exposen a cada comarca tenen la possibilitat de muntar el seu projecte expositiu en altres comarques del Camp de Tarragona. Els objectius són la itinerància i l’intercanvi d’artistes entre les diferents comarques que formen part del projecte per tal de donar més visibilitat a l’obra de cadascuna de les persones joves que participen en les exposicions comarcals.

Clàudia Carbó, artista de la 20a Mostra d’Art Jove de la Conca, ja va viatjar el passat mes de juny al Vendrell a l’Aparador de l’Oficina Jove del Baix Penedès. Aquest mes d’octubre tornarà a viatjar i tindrà la possibilitat d’exposar a l’espai Jove Kesse de Tarragona i a la Biblioteca Central Xavier Amorós de Reus.
Del 15 al 29 d’octubre l’obra de @claudia_carbo_ estarà exposada a l’espai Jove Kesse de Tarragona; i del 30 d’octubre al 15 de novembre es trobarà a la Biblioteca Central Xavier Amorós de Reus.

L’obra de la Mostra d’Art de la Clàudia Carbó consisteix en una col·lecció de dibuixos pintures sorgides de l’interès per l’ambigüitat d’espais, objectes o escenes derivades d’un estat d’ànim com el dol, o físics com la miopia, que interfereixen en la percepció de la realitat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.