El Círcol inicia les activitats del 4art trimestre

Aquest mes d’octubre, acabat el període estiuenc, el Círcol ha iniciat totes les activitats habituals amb la inauguració de l’exposició ”La mort es queda” que apropa a la ciutadania la tasca dels treballadors de la Fundació Pere Mata. Dijous, 24 d’octubre, iniciarem la quarta edició del ja consolidat cicle d’exposicions “Ocupació temporal” amb les obres del fotògraf Pepo Argilaguet.

“65 anys fent camí” del Sr Jaume Alsina, fundador president de l’imperi bonÀrea, grup agroalimentari català fundat a Guissona donarà inici dilluns, 14 al Cicle de conferències d’El Círcol amb nova temporada i nou horari.

Dilluns, 28 d’octubre, Canal Reus TV organitzarà un fòrum de debat sobre l’aigua amb la participació de personatges de primera línia nacional.

El segon convidat, del trimestre, en data 11 de novembre i format sopar col·loqui, serà el MHble Sr. Josep Rull, president del Parlament de Catalunya amb “La Catalunya sostenible: economia productiva i cohesió social”.

Finalment, dilluns 18 de novembre, la Dra. Mònica Bulló, catedràtica del Departament de Bioquímica i Biotecnologia, URV ens parlarà de “L’alimentació i la prevenció de demències” de la ma de l’Associació d’Alzheimer i altres transtorns neurocognitius de Reus i El Baix Camp.

En el capítol de llibres i aprofitant el debat sobre el nou finançament de Catalunya, dijous 10 d’octubre l’economista i president de la Comissió d’Economia Catalana del Col·legi d’Economistes Sr. Josep Reyner, ens presentarà el seu llibre divulgatiu “Dèficit fiscal, benestar dels ciutadans i competitivitat de l’economia catalana: una situació a revertir”.  Dilluns, 21 d’octubre, Pilar Rahola presentarà el seu recent premi Prudenci Beltrana “Cornèlius, l’almogàver” i el periodista i escriptor Màrius Carol tancarà el trimestre dilluns, 9 de desembre amb el seu èxit editorial “el nen dels escacs” que recull el periple de Hemingway i Capa camí del front de l’Ebre resseguint una història familiar.

La màgia de proximitat de Jordi Caps tornarà a El Círcol els divendres i dissabtes del 18 d’octubre al 15 de novembre.  L’entitat també participarà de teatre íntim i per gaudir de prop gràcies a l’impuls de 4rts de Teatre, que recuperarà a Reus l’antigament celebrat festival de microteatre.   

La tradicional castanyada serà celebrada com és habitual al restaurant de l’entitat dijous, 31 d’octubre mentre que divendres, 1 de novembre, El Círcol reprendrà la popular Rifa dels panellets “Va bola” de la ma de l’Associació Supera’t.

A tardes d’Òpera, el 12 de novembre el compositor Joan Magrané pronunciarà a El Círcol, la conferència prèvia a la representació de “La Boheme” que es farà al Teatre Fortuny

Pel que fa a les activitats de ball, enguany s’afegeix la kizomba al tango, les milongues, les dances llatines i el dansaflow. Un dissabte al mes, Maria Josep Moliner impartirà una master-class de ioga. Així mateix, segueixen les converses idiomàtiques en francès i anglès i també les sessions mensuals del Club de lectura.

Com sempre, el Bridge segueix essent una activitat principal que, a més de les pools bisetmanals i el Torneig de Misericòrdia, celebrarà el 49è Torneig Internacional de Bridge del 17 al 18 d’octubre i acabarà l’any amb el Torneig de Nadal.

L’any clourà, com és tradicional, amb un elegant sopar amb música en directe als salons de l’emblemàtica seu de la Plaça Prim.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.