12è Concurs de Pesca Curricà Coster Interclubs Costa Daurada

Puntuals a les 9 del matí, i després d’una breu reunió de patrons, les embarcacions participants es col·locaven esperant el tret de sortida de la prova. Ràpidament van iniciar la competició. Va ser un matí en el qual la meteorologia va acompanyar, però les captures, no. I és que a l’hora del pesatge van ser pocs els que van portar captures i les poques que van pesar no arribaven al pes mínim per puntuar. Així doncs, la segona prova del 12è Concurs de Pesca Curricà Coster Interclubs Costa Daurada va quedar deserta.
Amb tot, l’ambient va ser excepcional i tots els participants van gaudir del dinar de germanor que es va celebrar al Barlovento i del posterior sorteig, en el qual hi va haver obsequis per a tots. En ell, tant Ramon Vallverdú, President del Club Nàutic Cambrils, com Anton Callau, secretari del mateix i Juan Antonio Ortuño, delegat de pesca del Reial Club Nàutic de Tarragona, van agrair a tots els presents la seva participació i implicació.
La pròxima i última cita del concurs serà al Club Nàutic Salou el 19 d’octubre.
Al final de la lliga, s’atorgarà el premi de Campió Absolut, a l’embarcació participant que hagi obtingut el major nombre de punts, havent participat en un mínim de dues mànegues.
La Copa Interclubs serà pel Club que aconsegueixi la suma més gran de punts que procedeixin de les 10 primeres embarcacions classificades que el representin durant les tres jornades de pesca.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.