El restaurant Quatre Molins presenta dos nous menús gastronòmics

Rafel Muria, reconegut amb una Estrella Michelin, ha presentat dues noves propostes gastronòmiques al restaurant Quatre Molins: La nostra essència i Els nostres pensaments. Amb aquests menús, Muria no només explora el seu creixement personal i professional, sinó que busca posar la gastronomia del Priorat a l’altura de la seva reconeguda tradició vinícola.

MENÚ GASTRONÒMIC: ELS NOSTRES PENSAMENTS

Es tracta de la proposta més ambiciosa i arriscada del jove xef. Un reflex dels records, aprenentatges i inspiracions acumulats al llarg de la trajectòria de Muria. Amb tretze capítols, aquest menú es planteja com un viatge sensorial que explora el territori del Priorat, l’apicultura i la Mediterrània.

“És el repte més important que hem experimentat fins al moment. Una aposta arriscada i necessària per posar la gastronomia del Priorat a l’alçada dels seus vins”. Rafel Muria.

La creació d’aquest menú ha estat el resultat d’anys d’experiències i treball. Però també el reflex del pas del temps i l’evolució dels gustos durant la infància, l’adolescència, la joventut i la maduresa. Conceptes que l’equip trasllada al plat en una seqüència elaborada amb productes com la nata d’ovella, l’ostra, el wasabi i el llom de vaca madurat durant noranta dies.

“És un menú que parla de la meva infància, la meva formació i els grans mestres que he tingut el privilegi de conèixer”. Rafel Muria.

Pel Rafel, els mestres són Michel Gras i Joël Robuchon, però també Fran López de Villa Retiro i sobretot, totes les persones que han treballat amb ell.El seu rusc. Un concepte que el vincula als orígens i que utilitza com a metàfora, origen i fi en el procés de creació d’Els nostres pensaments. Un rusc que s’evidencia al capítol final d’aquest viatge gastronòmic amb uns postres elaborats amb gelea, pròpolis, pol·len i mel. “El rusc és el saber fer de tot un gran equip que hi ha al darrere. Un concepte que es materialitza en cada plat, entès com una cèl·lula viva d’aquest rusc, una peça essencial creada amb amor i respecte per la terra que el defineix”. Rafel Muria.

MENÚ GASTRONÒMIC: LA NOSTRA ESSÈNCIA

Aquest menú és un homenatge als plats icònics del Quatre Molins. Una proposta més curta i assequible que ha estat concebuda per oferir als comensals una visió nostàlgica de l’evolució del restaurant, amb una selecció dels millors plats que s’han cuinat a la casa.

“És un menú que recull els plats que han marcat el nostre camí fins ara; una retrospectiva pensada per a aquells que volen tornar a connectar amb els sabors que ens han definit”. Rafel Muria

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.