La Fira Centre Comercial encadena nou mesos d’increment d’afluències

La Fira Centre Comercial encadena nou mesos d’increment d’afluències i tanca setembre amb un 16,6% més que el mateix mes de l’any anterior. Aquesta xifra se suma a la dels mesos d’estiu, en què el centre comercial reusenc ha registrat augments del 8% al juliol i del 7% a l’agost respecte als mateixos mesos de l’any anterior.

Les últimes dades d’afluències de setembre conclouen que la campanya de rebaixes i la “tornada a l’escola” estan a l’alçada de la campanya d’estiu. L’avançament de l’estació i les primeres pluges de la temporada són alguns dels factors que han resultat molt favorables per impulsar les compres i les afluències del centre comercial, el que estableix un bon pronòstic per al darrer trimestre de l’any amb les campanyes de tardor i hivern a la vista.

Aquest creixement d’afluències ve precedit de les continuades accions del centre per oferir una experiència atractiva, com la recent visita de l’expilot de motociclisme Emilio Alzamora o la celebració del ‘Dia dels Avis’. Al mes de setembre, a més, el centre comercial s’ha unit a un dels elements més populars de les festes, La Mulassa, per llançar la bossa commemorativa en honor a les festes de la Misericòrdia.

A més, La Fira ha ampliat la seva oferta amb noves incorporacions: un espai de fruites deshidratades, la màquina de cotó de sucre que està arrasant a TikTok, i un nou espai de realitat virtual, que s’està convertint en un atractiu imprescindible per als visitants més joves.

“Les xifres que hem aconseguit al setembre són el resultat de la nostra aposta per importar rètols únics a la província i oferir una experiència diferencial. Històricament, setembre era un mes de caiguda d’afluències per la fi de la temporada turística, però pal·liem la pèrdua del turisme estacional amb l’atracció d’un visitant de perfil local. Estem agraïts per la confiança que els nostres visitants i clients dipositen en nosaltres i seguirem treballant per oferir una experiència de compra única”, assegura Patricia Perugini, gerent de La Fira Centre Comercial.

Amb aquesta tendència de creixement sostingut i les pròximes campanyes de tardor i hivern, La Fira Centre Comercial preveu tancar l’any amb un increment continuat en les afluències i vendes, consolidant la seva posició com un dels principals destinacions de compres i entreteniment a la regió.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.