47è aniversari de l’AEHT

L’AEHT ha celebrat el sopar anual de la Federació d’Hostaleria a La Boella, el qual ha acollit a prop de 400 persones, entre socis, partners, col·laboradors, institucions i personalitats destacades.

El sopar anual by San Miguel, ha tornat a posar de manifest la fortalesa i el sentiment de pertinença dels membres de la Federació d’Associacions d’Empreses d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT), que ja compta amb més de 800 associats d’arreu del territori.

L’acte ha comptat amb l’assistència, un any més, de nombroses personalitats, com la delegada del Govern de la Generalitat de Catalunya, el subdelegat del Govern d’Espanya, el President del Port, la nova directora de turisme de Catalunya o els alcaldes i alcaldesses de gairebé totes les capitals de comarca de la província de Tarragona.

L’acte ha començat amb un aperitiu als jardins de La Boella, on també s’hi ha situat una àmplia representació de les més de 80 empreses col·laboradores de la Federació amb estands expositius dels seus productes i serveis.

I ha seguit al saló, amb els parlaments del Sr. Francesc Pintado, president de la Federació, qui ha remarcat que l’AEHT ha viscut “un any de feina intensa i nous projectes; un any trepidant”. La Sra. Cristina Lagé, nova Directora General de Turisme de Catalunya, ha rebut la jaqueta de l’AEHT com a símbol de benvinguda i acollida.

Després del segon plat, l’AEHT ha homenatjat als associats amb més de 25 anys a l’entitat, entre els que han pujat a l’escenari a recollir el premi: Casa Barceló d’Horta de Sant Joan, Hotel NH Ciutat de Reus, Gelateries Sirvent i La Caseta de les Tres Bessones de Tarragona.

Per segon any consecutiu, l’Associació Hotelera de l’AEHT, presidida per Magí Mallorquí, ha  ha entregat els premis anuals als millors hotels de la província de Tarragona de la mà de Booking. El 3r premi al millor hotel de la província ha sigut per Hotel l’Algadir del Delta de Poblenou del Delta, el 2n premi per Hotel Boutique Akquaaa de Calafell i el 1r premi per L’Hotel Sant Jordi de Montbrió del Camp.

Com a primera novetat de la nit i gràcies a la col·laboració entre l’Associació Vinícola Catalana i l’AEHT, s’han guardonat als vuit semifinalistes dels premis Cartaví que aniran a la final catalana. Una iniciativa sorgida del Consell del Vi de l’AEHT, el qual aglutina a totes les DO de la província de Tarragona.

Els quatre semifinalistes de la categoria “premi menú sense vi de menys de 35 €” han estat: Restaurant Coll de Nulles, Restaurant La Sardineta de Tarragona, Hotel-Hostal Sport de Falset i  Restaurant L’Original Experiències Gastronòmiques de Cambrils.

Els quatre semifinalistes de la categoria “premi menú sense vi de més de 35 €” han estat: Hotel Restaurant L’Algadir del Delta de Poble Nou del Delta, Restaurant Lo Típic de l’Ampolla, Restaurant Villa Retiro de Xerta i Restaurant Brichs de Falset.

Per últim, i com a cirereta del pastís, s’han donat a conèixer les tres millors tapes de la província de Tarragona, les quals van ser preseleccionades aquest estiu per un jurat format pels membres del Consell d’Experts de l’AEHT. El 3r premi ha estat pel xef Juan Hervás del Restaurant  Rampers de Vila-Seca per la tapa “taco de gamba vermell”. El 2r premi ha estat pel xef Pep Moreno del Restaurant Cook & Travel de Salou per la tapa “Viatge per Tarragona: amb calamar deliranto, panipurri d’espineta, romesquet negret, cocktail de mamadeta i espuma d’algues”. El 1r primer premi a la millor tapa de la província de Tarragona que anirà a la final del Campeonato Oficial Hostelería de España-Tapas y Pinchos a Madrid Fusión, gràcies al patrocini de Makro se l’ha emportat el xef Joan Llaberia del Restaurant L’Original Experiències Gastronòmiques de Cambrils per la tapa “Gamba Dog by l’Original”.

Com sempre, la vetllada ha comptat amb molt bon ambient i com ha destacat el Sr. Francesc Pintado: “Ara sí que podem dir ben alt que aquest sopar és la cita anual per excel·lència del nostre territori, no només pel sector hostaler. La raó és que l´AEHT és més forta que mai. Continuarem treballant amb responsabilitat, amb il.lusió i amb passió per seguir fent créixer el nostre sector i el nostre destí”.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.