La Conca de Barberà inicia les activitats d’educació ambiental del curs 2024-25

El servei de Medi Ambient del Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha donat el tret de sortida a les activitats d’educació ambiental del curs 2024-2025, dirigides a les escoles de la comarca. Aquestes activitats pretenen conscienciar els més petits sobre la importància del reciclatge i el respecte pel medi ambient, a través de tallers i dinàmiques participatives.

El passat divendres dia 27 de setembre, els alumnes de I5 de l’Escola Vedruna de l’Espluga de Francolí van poder gaudir de l’activitat “El Conte del Reciclatge: Aprèn a Separar Jugant”, on se’ls va explicar una història per aprendre què és el reciclatge, com s’ha de fer i per què és tan necessari que tots participem.

Mitjançant jocs participatius, els 12 infants participants han après de manera dinàmica i lúdica com separar correctament els residus en les seves fraccions corresponents.
Aquesta setmana, les activitats continuaran a l’Escola Salvador Ninot de Sarral, on es duran a terme diverses activitats adreçades als alumnes de 1r, 2n i 3r de primària. Aquest curs 2024-2025 es preveu que tingui una molt bona acollida, ja que s’estan acabant de tancar les últimes activitats del calendari.
Les activitats d’educació ambiental són essencials per transmetre des de ben petits la necessitat de reciclar, així com per fomentar el respecte pel nostre entorn i territori.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.