4a edició del RollersCambrils

El club esportiu RollersCambrils ha organitzat la quarta edició de Rollerfest per celebrar el quart aniversari del club, amb la col·laboració del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils. El programa d’activitats, que enguany s’allarga amb un tercer dia, es portarà a terme del 25 al 27 d’octubre, i com a novetat inclou una ruta nocturna amb temàtica Halloween.

Com és habitual, també s’han organitzat curses de diferent nivells, competicions, un dinar de germanor, competicions, diverses Masterclass, jocs i un supoar i festa DJ pels patinadors i patinadores participants. Les principals ubicacions de l’esdeveniment són el Parc de l’Ardiaca, l’Skatepark, la carpa del camp de futbol, la plaça de l’Ajuntament i la botiga Kokua.

La festa començarà el divendres 25 d’octubre a les 14 hores amb el repartiment oficial de samarretes a Kokua i a les 20 hores amb una ruta per Cambrils de nivell mig-baix que sortirà des de la mateixa botiga i està pensada per persones que ja sàpiguen patinar. 

El dissabte al matí la festa s’ubicarà al Parc de l’Ardiaca, on a partir de les 9:30 es portarà a terme la presentació i benvinguda de l’esdeveniment i durant el matí s’iniciaran diverses rutes. A les 10h sortirà la Ruta Espartana que recorrerà 54 km de fortes pujades i pendents per Cambrils i pobles propers. A les 10:30h arrencarà la Ruta Mitjana amb un trajecte de 28 km per la perifèria de Cambrils i Vilafortuny, i a les 11h la Ruta Pollitos, apte per a infants, famílies i novells, resseguirà uns 6 km de carril bici. El matí acabarà amb un dinar conjunt a un dels llocs típics de RollersCambrils.

Dissabte a la tarda l’activitat es traslladarà a l’Skatepark, on es portarà a terme una competició de Rollercross, i una doble Masterclass de Wizard i Derrapes, per continuar amb la ruta circular de 16 quilòmetres Cambrils Night, per zones costaneres, que enguany girarà al voltant de temàtica terrorífica amb concurs de disfresses de Halloween. La jornada acabarà amb un sopar i una festa amb dj i servei de barra pels patinadors i patinadores a la Carpa del Camp de Futbol.

L’endemà diumenge a les 11h hi haurà Jocs Roller a la plaça de l’Ajuntament, a les 11:30h a la mateixa plaça i voltants s’oferiran dues Masterclass paral·leles de d’Urban Freeskate i Slalom (cons), i a les 12:30h es farà una Ruta Espots Conjunta per diferents punts de Cambrils per practicar i fer trucs. Per acabar, a les 14:30h, es lliuraran els premis i es farà una foto de grup.

RollersCambrils és un club jove molt actiu que va néixer l’any 2020 amb l’objectiu de gaudir conjuntament de l’afició per patinar, organitzar classes i sortides, compartir coneixements i millorar la tècnica. Actualment el grup està format per unes 170 persones que realitzen activitats periòdicament.

L’entitat compta amb el suport de PatinarZaragoza i Roller Store, juntament amb els grups de patinatge de la província, principalment RollerCrew Tarragona i Reus Patina, amb qui formem part de “Voluntarios en patines” i col·laboren en a esdeveniments com la “Fun Run” de Port Aventura o les Mitges Maratons de Vila-seca i Cambrils.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.