Títols T-10 per al bus de Tarragona a Barcelona

Ja es poden comprar anticipadament els abonaments bonificats de 10 viatges a utilitzar en 120 dies (T-10/120) per anar de Tarragona a Barcelona i de Barcelona a Tarragona, amb BusPlana. El cost de cada viatge serà de només 4 euros, amb un estalvi del 70% pel passatger, tal com va aprovar el Departament de Territori el passat 17 de setembre.

També des de l’1 d’octubre, es tripliquen les expedicions “exprés” diàries. Així, BusPlana passarà a tenir 9 viatges d’anada i 9 de tornada, de dilluns a divendres feiners. Les noves 6 expedicions entraran a Barcelona per Plaça Espanya i Gran Via i arribaran a Passeig de Gràcia. S’afegeixen a les 3 actuals que entren per la Diagonal i acaben també a Passeig de Gràcia.

El nou abonament T-10/120 es pot comprar a partir d’avui, dimecres 25 de setembre, a les taquilles de BusPlana a l’Estació d’autobusos de Tarragona. El títol T-10/120 estarà operatiu a partir de l’1 d’octubre, que és quan començaran els talls previstos a Rodalies per les obres al Túnel de Roda de Berà. La línia Tarragona – Barcelona d’anada i tornada és utilitzada preferentment per persones que s’han de desplaçar amb més freqüència per motius professionals i per estudis.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.