18a Cambrils a Bon Port

Iker Múgica ha estat el vencedor absolut, a més de primer sub16 i primer sub18. Cristina Guillén ha estat la guanyadora femenina i també primera sub16 i sub18. A la competició, celebrada els dies 21 i 22 de setembre, hi han pres part 100 regatistes de les classes 420, Ilca 6 i Ilca 4.
Els participants a la 18a regata Cambrils a Bon Port han tingut un cap de setmana complicat. Els joves regatistes de 420, Ilca4 i Ilca 6 han hagut de batallar amb les dures condicions meteorològiques. Dissabte per la insistent pluja, que fins ben entrat el migdia no els va permetre sortir a l’aigua. Amb tot, es van poder salvar dues proves per a cada classe. Diumenge va ser una jornada amb molt poc vent, d’entre 6 i 7 nusos fet que només va deixar disputar una prova per a les classes Ilca 4 i Ilca 6 i dues per als 420.
Passats dos quarts de sis de la tarda es celebrava l’entrega de premis, amb la participació d’Anton Callau, secretari de la Junta Directiva. Aleix Monmany, responsable de la secció esportiva del CNCB, repartia els premis, celebrant els excel·lents resultats dels regatistes del Club Nàutic Cambrils. Iker Múgica n’era el guanyador absolut en la classe Ilca 4. Rebia també el trofeu de primer sub16 i primer sub18. La segona posició va ser pel seu company Javier Megía.
Pel que fa a les noies, Cristina Guillén n’era la guanyadora, i també era primera sub16 i sub18. La seguia Gisel Fontana, recollint la plata.
Ple que fa a la classe Ilca 6, la primera posició absoluta va ser per Bosco Mañas, del Club Nàutic el Masnou i Elba Martínez era la vencedora femenina.
En 420 Quim Serra i Pedro Sotomayor, del Real Club Marítimo de Santander eren els guanyadors. Les guanyadores en 420 van ser Jana Rahola i Martina Rahola del Club Nàutic El Balís.
Després de l’entrega de premis es va celebrar un sorteig amb alguns obsequis que es van repartir als més afortunats dels 100 regatistes participants en aquesta Cambrils a Bon Port, que enguany ha complert la seva majoria d’edat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.