Concurs ‘AMIC – Nous Talents’

AMIC-Nous Talents és un concurs dirigit a joves o estudiants universitaris de 18 a 25 anys amb l’objectiu de crear contingut en català a través de nous formats per a les xarxes socials, com ara vídeos curts (estil Reels) i pòdcasts o videopòdcasts. Des d’aquest 16 de setembre i fins al 30 de novembre, els estudiants que vulguin participar es poden registrar a través del web www.amicnoustalents.cat.

En què consisteix el concurs?

AMIC-Nous Talents consta de dues fases: una primera fase on els participants han de crear un projecte de comunicació en format vídeo curt o pòdcast/videopòdcast, i una segona fase on tindran l’oportunitat de realitzar pràctiques remunerades en un dels mitjans de comunicació de l’AMIC que participen en la iniciativa.

Els participants han de ser joves o estudiants universitaris d’entre 18 i 25 anys. En el moment de la inscripció, hauran de triar entre quatre categories: cultura, oci i turisme, actualitat de proximitat o esports, i el format en què desitgen participar: vídeo curt o pòdcast/videopòdcast. Un cop triats, hauran de crear un projecte (brífing) en el qual demostrin la viabilitat del mateix i la seva aplicació a un mitjà de proximitat, a més de presentar exemples pràctics en funció del format escollit.

La Masia del Nou Talent

Els participants finalistes seran convocats a “La Masia del Nou Talent”, una jornada presencial d’activitats avaluables on es realitzaran tres proves vinculades amb la gestió del temps, el treball en equip i la creació de continguts informatius. Al final de la jornada, el jurat seleccionarà els guanyadors de cada format i es farà l’entrega de premis. Durant el mes de març de l’any 2025, es realitzarà la selecció entre les empreses de mitjans que participen i els guanyadors i finalistes del concurs, que tindran l’oportunitat de realitzar pràctiques remunerades.

Els premis

La primera fase del concurs premiarà amb 1.000, 500 i 250 euros al primer, segon i tercer premi, respectivament. La segona fase oferirà als finalistes i guanyadors l’oportunitat de realitzar pràctiques remunerades d’una durada de 4 mesos a mitja jornada en un dels mitjans de comunicació participants del concurs.

Calendari

El concurs comença aquest 16 de setembre i la fase creativa es desenvoluparà entre el 7 d’octubre i el 30 de novembre. Durant aquest període, els participants han de presentar els seus projectes.

Durant la segona quinzena de desembre es donaran a conèixer els finalistes i durant els mesos de gener i febrer de 2025, es durà a terme “La Masia del Nou Talent”. La publicació dels convenis de pràctiques es farà durant el mes de març de 2025.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.