Sopar benèfic a favor de la lluita contra l’ictus

L’Hotel Olympus Palace 4* de Salou celebrarà el pròxim dia 3 d’octubre un sopar benèfic per lluitar contra la malaltia de l’ictus. Com cada any i fidels a la seva cita solidaria, l’hotel referent a la capital de la Costa Daurada vol sumar esforços per ajudar a l’entorn que ens envolta.

Aquest serà el quart sopar solidari que organitza l’hotel. El primer va ser dedicat al càncer (2019), fa dos anys a l’autisme i l’any passat a l’Alzheimer, aconseguint la quantitat de 11.915 euros per la Fundació Rosa Maria Vivar de Reus.

Enguany la malaltia de l’ictus focalitza un esdeveniment que espera sumar totes les ajudes possibles i que seran destinades a la Unitat d’Ictus de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, centre de referència a la demarcació especialitzat en el tractament d’aquesta patologia. 

Presentació del sopar benèfic amb les autoritats

Durant la compareixença pública de presentació d’aquest sopar benèfic, Gil Cristià,en nom de la propietat de l’Hotel Olympus Palace 4*, ha explicat que “ens il·lusiona aquesta responsabilitat social amb el territori i poder ajudar a la Unitat d’Ictus de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. Serà un sopar-còctel amb esperit solidari, amb música en directe, amb la participació de xefs de prestigi com el Pep Moreno del Deliranto de Salou, en Ferran Cerro del restaurant Ferran Cerro de Reus o en Sergi Palacín del restaurant Hiu de Cambrils. També tindrem sorpreses, sortejos i tot en un espai incomparable. Serà una vetllada molt especial”.

Per la seva part el doctor Xavier Ustrell, Cap de servei de neurologia de la Unitat d’Ictus de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona ha exposat que “a l’Hospital Joan XXIII atenem uns 700 casos a l’any de pacients amb codi ictus. Tanmateix aquesta malaltia és la primera causa de discapacitat avui en dia pel que fa a seqüeles“.

La principal novetat d’enguany d’aquest ‘Sopar Benèfic per l’Ictus’ ha estat la creació, en col·laboració amb el Departament d’Estudis de Comunicació de la Universitat Rovira i Virgili (URV), de la ‘Beca Olympus’. Una iniciativa de la qual ha sorgit el cartell d’aquest sopar solidari, realitzat per l’estudiant Maria Isaura Rojas. La investigadora predoctoral i docent al Departament d’Estudis de Comunicació de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Júlia Vidal ha comentat que “estem molt contents que s’hagi comptat amb nosaltres en aquesta proposta, sobretot en els estudiants, perquè és una manera de vincular-nos amb les iniciatives al territori. En aquest cas, remarcar el turisme, que és una de les línies de recerca del grup Asterisc i que ha permès als nostres estudiants dels graus de Periodisme, Comunicació Audiovisual i Publicitat i Relacions Públiques treballar per un projecte que va més enllà d’unes pràctiques, sinó que té impacte en la vida diària “.

El 8è Tinent d’alcalde i conseller de salut de l’Ajuntament de Tarragona, Mario Soler; conjuntament amb Enrique Martín, regidor de salut i esports de l’Ajuntament de Reus també han volgut recolzar el sopar benèfic “l’ictus no entén de fronteres, per això cal seguir treballant per minimitzar els riscos d’aquesta malaltia fomentant els hàbits saludables. Som humans, no invencibles”.

Finalment l’alcalde de Salou, Pere Granados, també ha afegit durant l’acte de presentació que “iniciatives com aquestes demostren la solidaritat de Salou i de la seva gent, una solidaritat que va més enllà de Salou. Felicito a l’Hotel Olympus Palace i a la Unitat d’Ictus de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona per aquesta aliança”.

El sopar benèfic se celebrarà el dijous 3 d’octubre a les 19:30h, a l’espectacular rooftop SUMMIT de l’Hotel Olympus Palace 4*. El preu destinat a la causa benèfica és de 60 euros per persona. També hi ha una fila zero per totes aquelles persones i entitats que hi vulguin col·laborar. 

L’enllaç per formalitzar la inscripció en el sopar benèfic per l’ictus és el següent: https://www.hotelolympuspalace.com/evento-solidario.html Per qualsevol consulta el telèfon de contacte és el 661 350 513.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.