Neix una nova fira dedicada al sector nupcial, el 29 i 30 de novembre

firaReus Events ha acollit la presentació de la nova fira destinada al sector nupcial, Yes! La ciutat dels casaments!. Aquest esdeveniment neix de la col·laboració publicoprivada entre l’equip de firaReus Events i l’equip creatiu de “Yes, the creative team!”, integrat per a professionals amb gran experiència en el sector nupcial i la creació d’esdeveniments (5thefuckingflowershop, Grupo Aldellar i L’Avellana.)

Yes! La ciutat dels casaments, es farà els dies 29 i 30 de novembre a firaReus Events i aporta una visió innovadora, pel que fa a aquest tipus d’esdeveniments, amb la finalitat d’aconseguir una experiència única que reinventa els salons nupcials tradicionals. El regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement i conseller delegat de REDESSA, Josep Baiges, ha explicat que “volem crear un esdeveniment basat en l’experiència i en la participació tant dels visitants com dels expositors. Per això, hem imaginat el recinte firal com una gran ciutat on tot allò que passa, tot el que es pot veure i comprar, està relacionat amb els casaments”.

Yes! La ciutat de casaments, serà un escenari amb un decorat basat en una ciutat amb cases de colors vistosos i amb les zones característiques d’una gran ciutat, on s’identificaran als diferents proveïdors. Així, hi haurà:

  • Les cases i el mercat: espai d’expositors generals. Serà la zona d’exposició de les diferents marques, amb decorat on mostrar els productes i serveis.
  • Cinema Paradiso: espai per projectar els treballs dels creadors de fotografia i vídeo nupcial.
  • Gastroclub: zona de foodtrucks, bistrot, cafeteria, on els expositors del sector de restauració podran oferir els servei de restauració i degustació dels seus productes.
  • Museus: espai d’exposició per joieries.
    El Bosquet: on hi haurà un espai d’exhibició permanent de floristeries i de vestits de nuvi i núvia.
  • El Gran Circ: un espai destinat a acollir espectacles, xerrades i actuacions.

En la presentació que s’ha fet aquest matí davant d’una 70 d’empreses i mitjans de comunicació, la directora de l’equip creatiu de Yes! i responsable de L’Avellana, Katinka Solano, ha explicat que “som un grup de professionals creatius vinculats al sector nupcial des de diferents àmbits i amb aquesta fira tenim la voluntat de continuar sumant per a unir a un sector molt potent al nostre territori i mostrar al públic final que fem coses diferents i especials. Tenim idees, iniciativa i entre tots els proveïdors volem ajudar les parelles a crear bodes increïbles i diferents, convidant-les a una gran ciutat on cada dia és una festa”.

En aquest sentit, el regidor Josep Baiges ha explicat que “el sector nupcial té la necessitat i les ganes de tenir espais on donar a conèixer els seus productes i des de firaReus continuem treballant per organitzar esdeveniments i fires que donin resposta a les necessitats dels sectors econòmics i empresarials del territori”.

La fira Yes! La ciutat dels casaments es farà divendres i dissabte, 29 i 30 de novembre, i ocuparà una superfície de 4.000 m2 a l’interior del recinte firal de firaReus Events.

Les entrades tindran un preu de 5 € i es podran comprar a través de la web de l’esdeveniment: www.yeslaciutatdelscasaments.com

Yes! The Creative

L’equip de Yes! The Creative Team neix de la unió de la masia per a bodes L’Avellana de Riudecols, la floristeria 5thefuckingflowershop, amb seu a Tarragona, i Grup Aldellar, empresa especialitzada en audiovisuals i espectacles amb seu a Reus. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.