Festa Major de Mont-roig del Camp

La Festa Major de Sant Miquel de Mont-roig del Camp d’aquest any torna amb una programació plena d’actes per a totes les edats. Del 26 al 29 de setembre, el nucli de Mont-roig es tornarà a omplir d’activitats tradicionals, culturals i festives, amb l’objectiu de fer gaudir a veïnat i
visitants. De nou, la implicació de les entitats és fonamental per crear aquest programa d’actes que compta amb una quarantena d’activitats.

Un dels plats forts de l’edició d’enguany serà el concert jove del divendres 27 de setembre a la carpa de les festes, amb les actuacions Figa Flawas, Sexenni i diversos DJs. Les entrades es posen a la venda avui a les 20 h a través de la web www.montroigfest.cat. Sens dubte la presència de Figa Flawas, el grup de música urbana de Valls, despertarà una gran expectació després d’haver-se convertit en la gran sensació de l’estiu a tot el país. Un altre dels actes destacats serà l’obra de teatre del diumenge 29 de setembre a les 22.30h a la Carpa de les festes amb El joc de la veritat, una comèdia de Miquel Murga.

El pregó
El pregó de la Festa Major 2024 anirà a càrrec de la Colla Gegantera del Barri dels 6 Carrers i els Grallers de Mont-roig, que celebren el seu 40è aniversari. L’acte tindrà lloc el dijous 26 de setembre a les 20.30h a la plaça Mossèn Gaietà Ivern, on els geganters i grallers locals donaran inici a les festes amb una cercavila també. Seguidament, hi haurà una musclada popular amenitzada pel grup Marta & Gregori.
La Festa Major de Sant Miquel comptarà amb una gran varietat d’activitats per a tots els públics. Entre els actes més destacats hi ha el mercat de Sant Miquel de l’Associació El Portal, pels carrers del Casc Antic, tallers oberts d’artistes locals de l’entitat Mont-Art, espectacles de teatre com Al Safareig, concerts de gala amb La Chatta Orquestra, el tradicional ball de Dames i Vells que organitza el grup de teatre Els Xuts i la Kobla d’en Taudell i moltes altres propostes. Com a novetat, també es podrà gaudir d’un espectacle d’acrobàcies, Sherezade, i d’un vermut jove amb música en directe.

Entrades i més informació
Les entrades per al concert de Figa Flawas i Sexenni es poden adquirir a la pàgina web www.montroigfest.cat. El preu de les entrades és de 10 €. Aquelles persones que van adquirir les entrades a 12 € en el transcurs d’un prova de la plataforma de venda d’entrades se’ls hi retornarà de forma automàtica la diferència.
Finalment, pel que fa a les entrades de l’obra de teatre, que són gratuïtes, s’han de reservar també al web www.montroigfest.cat

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.