L’Hospitalet de l’Infant acull el 2n Torneig de la Lliga Nacional de Força 2024

El dissabte 21 de setembre, a partir de les 11:30 h, a l’avinguda Via Augusta de l’Hospitalet de l’Infant, se celebrarà el Segon Torneig de la Lliga Nacional de Força 2024.

En aquesta competició hi prendran part els vuit atletes de la Lliga, que actualment estan per aquest ordre en la classificació general:

Gianluca Ardenghi…………….. 56

Roberto Rodríguez ……………. 40

Matthew Riddall ……………….. 39

Adrián Vela……………………….. 35

Juan Ferrer ………………………. 26

José Barcelona …………………. 25

Daniel Aroca………………………. 23

Víctor Casado……………………. 19

Entre aquests, cal destacar la participació del campió de la Lliga de 2023, el deltebrenc Juan Ferrer; i del subcampió, Gianluca Ardenghi, veí del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

La competició constarà de cinc proves, que seran molt espectaculars i consistiran en:

  1. Arrossegament de camió: s’arrossegarà dempeus un camió de 15 tones amb ajuda d’una corda al llarg de 20 metres, en un temps inferior a 90 segons.
  2. Columnes d’Hèrcules: s’hauran de mantenir dues columnes alçades el major temps possible (les dues columnes estaran agafades amb una cadena i s’hauran de sostenir amb una mà). Cada columna manté un pes total de 145 kg. Guanyarà qui aguanti més temps sense soltar les cadenes.
  3. Arrossegament de súper jou: es transportarà un súper jou de 405 kg sobre les espatlles al llarg de vint metres, en un temps inferior a 90 segons.
  4. Aixecament de manuelles: s’elevarà tres vegades una manuella de 50 kg amb el braç completament estirat, per després aixecar igualment una manuella de 75 kg el major nombre de vegades. L’estirament de braços partirà des de l’espatlla en la posició intermèdia. Tot, en un temps màxim de 90 segons.
  5. Combinada de carry: es transportarà un carry de 300 kg agafat amb ambdues mans al llarg de 20 metres, per tornar amb l’artefacte amb carretó uns altres 20 metres, en un temps inferior a 90 segons.

Aquesta serà la segona vegada que l’Hospitalet de l’Infant acollirà un torneig de la Lliga Nacional de Força. L’any passat, el pavelló municipal d’aquesta localitat va ser l’escenari del torneig final de la Lliga de 2023.

Segons ha explicat igualment la regidora d’Esports, Yolanda Marqués, enguany, com a novetat, aquest espectacle esportiu es podrà veure a l’aire lliurea l’avinguda Via Augusta, al tram comprès entre els carrers Tivissa i Masriudoms. Una altra novetat és que a més de la competició s’oferirà també una exhibició de força d’atletes femenines. Com l’any 2023, l’entrada serà gratuïta,

Més informació a www.elmasfuerte.es

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.