L’Espai Boule amplia les seves activitats dedicades a les persones grans

Davant la creixent demanda d’activitats socials i lúdiques per a adults i persones grans, l’Espai Boule ha decidit ampliar la seva oferta amb nous programes que complementen les iniciatives ja existents. Després de l’èxit aconseguit amb el curs anterior, el centre aposta per continuar oferint, dins el marc del Club Boule, una varietat d’activitats socioculturals enfocades a promoure el benestar físic, mental i social de les persones.

Enguany, l’Espai Boule presenta dues novetats destacades. El primer programa, anomenat ‘Vivint en plenitud’, incorpora les activitats del curs anterior i afegeix espais intergeneracionals, estimulació cognitiva i tallers per reduir la bretxa digital. Entre les activitats més rellevants, s’hi troben cursets per aprendre a utilitzar dispositius mòbils, així com plataformes com WhatsApp o l’aplicació CatSalut, amb l’objectiu de facilitar la integració digital i la comunicació de les persones grans.

El segon programa, ‘Opportunity’, proposa activitats mensuals obertes a totes les edats. Aquestes inclouen xerrades, jocs i visites culturals, fomentant així la interacció social i l’aprenentatge continu en un entorn lúdic i enriquidor.

L’any passat, el curs ‘Benestar psicològic, físic i social’, que incloïa sortides socioculturals i altres activitats, va rebre una resposta molt positiva per part dels participants. Tots els assistents es van mostrar altament satisfets amb la qualitat dels educadors i les activitats, destacant-ne el valor afegit per al seu benestar general.

Trobareu més informació a: https://espaiboule.cat/club-boule/

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.