Arts Marcials Mixtes a Salou, el 14 de setembre

El Pavelló Municipal d’Esports Salou Centre acollirà aquest proper dissabte, dia 14 de setembre, a les 18 h, un esdeveniment d’Arts Marcials Mixtes (MMA). Es tracta del primer espectacle d’aquesta disciplina esportiva, coorganitzat per lAjuntament de Salou i Ansgar Fighting League (AFL).

A la vetllada 35 d’AFL MMA, es podran veure combats estel·lars de diferents categories, amb esportistes de renom.

Cal dir que en els darrers anys, aquest esport ha experimentat un creixement notable i, actualment, compta amb milers de seguidors.

L’espectacle comptarà amb 6 combats professionals i 6 de joves talents. Hi haurà figures com Lucas Rodríguez, contra l’argentí resident a Barcelona Juan Martín Caballero, a la categoria middleweight.

També hi participaran, en la categoria welterweight, Alex Quilez ‘Killer’, que s’enfrontarà a un tècnic com Luis Cruz. Aquest enfrontament serà una batalla entre l’agressivitat i la tècnica.

Tanmateix, el combat principal l’encapçalarà el lluitador veterà brasiler afincat a Cambrils, Maxsuel Silva, contra el seu compatriota Gabriel Lanza.

Un altre combat que promet fer saltar guspires és el dels joves welterweights, Antonio Oprea, rumà afincat a Saragossa, contra el marroquí, amb rècord positiu, Othmane Laabbas.

A la categoria welter, també, l’alemany León Kleiner es batrà davant del ja conegut a la companyia José Aguilar, que vol recuperar la seva ratxa de victòries.

A la categoria bantamweight, el colombià Jonathan Castaño debutarà a la categoria professional, després d’una molt bona carrera amateur. I el seu rival serà el peruà Rodrigo Rivioin.

Cal destacar, també, el cinturó amateur de la categoria bantamweight, que disputaran Álex Carpio contra el local i actual campió Ayman Zekhnini.

Encara hi ha entrades disponibles a la venda, que van des dels 35 als 100 €. Així mateix, l’espectacle es podrà veure en directe des d’DAZN, i en diferit, des de Gol Televisión.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.