Entra en funcionament REDESSA Innovació

Entra en funcionament REDESSA Innovació, el quart centre d’empreses impulsat per l’empresa municipal de l’Ajuntament de Reus. Està ubicat a l’edifici annex al Centre Tecnològic Eurecat, situat al Campus de Bellissens de Reus. Les obres d’adequació que REDESSA ha dut a terme per a la seva posada en marxa han tingut una inversió de 900.000 €.

L’edifici consta de tres plantes que sumen 1.300 m2 útils, i té un disseny molt funcional i diàfan, amb un elevat percentatge d’espais col·laboratius, destinats a fomentar el treball en equip i per projectes. Igual que la resta d’edificis de REDESSA, oferirà als seus usuaris un servei integral que inclou el manteniment de les instal·lacions i videovigilància, entre d’altres.

Segons el regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement i conseller delegat de REDESSA, Josep Baiges, “amb la posada en marxa de REDESSA Innovació, des de l’Ajuntament de Reus continuem treballant per donar resposta a la demanda d’espais de les empreses que creixen als nostres centres, i també, a aquelles que cerquen una ubicació al territori; posant el focus en sectors estratègics a la ciutat com són les TIC, la salut i l’agroalimentari”.

El projecte de REDESSA Innovació servirà per donar resposta al creixement de la multinacional tecnològica alemanya T-Systems, que fins ara havia desenvolupat la seva activitat als centres REDESSA Viver i Tecno. La plantilla de T-Systems a Reus s’ha anat incrementant de forma continuada des de la seva implantació a la ciutat l’any 2009 i està previst que, a curt termini, assoleixi els 500 professionals.

REDESSA Innovació és el quart centre de negocis de l’empresa municipal, que aquest any celebra 30 anys d’activitat i que gestiona també els centres de REDESSA Viver, al Camí de Valls, i de REDESSA Tecno i REDESSA Cepid al Parc Tecnològic i d’Innovació del Tecnoparc, als quals s’han de sumar les 20 naus que ofereix el complex de REDESSA Naus al polígon AgroReus.

Amb aquest nou edifici, REDESSA gestiona un total de 23.000 m2 amb una mitjana d’ocupació que se situa al voltant del 90%. En els centres d’empreses de REDESSA hi ha instal·lades unes 150 empreses amb uns 1.500 professionals, la meitat dels quals es dediquen al sector tecnològic. Aquestes dades contribueixen directament al posicionament de Reus com a 2a ciutat en ocupació TIC de Catalunya, després de Barcelona.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.