Repsol renova el suport a les Festes de Santa Tecla de Tarragona

La Casa de la Festa de Tarragona ha acollit l’Aperitiu de Santa Tecla, l’acte amb el qual Repsol escalfa motors per a les Festes i aprofita per presentar les seves col·laboracions d’enguany. L’esdeveniment ha comptat amb la presència de l’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, i la del director del complex industrial de Repsol a Tarragona, Javier Sancho. També han participat en l’esdeveniment representants de les vuit entitats de la Festa a les quals Repsol dona suport enguany.

Un any més, Repsol és patrocinador principal de les Festes de Santa Tecla, un fet que l’alcalde, Rubén Viñuales, ha volgut agrair. “L’Ajuntament lidera i impulsa les Festes, però aquestes no serien possible sense suports importantíssims, com el de les entitats, i també el dels patrocinadors com Repsol, a qui un any més agraïm el seu compromís”, ha afirmat l’alcalde.

A banda de ser patrocinador principal de les Festes, des del complex industrial de Repsol a Tarragona, aquest 2024 s’ha donat suport a iniciatives i projectes de 8 de les entitats que formen part de la Festa Major tarragonina: la Moixiganga, el Griu, el Bou, l’Esbart Dansaire i les quatre colles castelleres. Gràcies a la col·laboració de Repsol, s’ha pogut impulsar el projecte de renovació de vestuari de la Moixiganga, en l’any del seu 25è aniversari, i del Griu, que celebra els 10 anys. Pel que fa al Bou, Repsol ha col·laborat amb la renovació del seu vestuari infantil i, en el cas de l’Esbart Dansaire, el suport ha estat dedicat als actes commemoratius de la 25a Santa Tecla del Ball de Pastorets.

Quant a les colles castelleres, des del complex industrial de Repsol el suport s’ha centrat sobretot en projectes relacionats amb la seguretat: en els casos dels Xiquets de Tarragona i dels Xiquets del Serrallo, s’ha col·laborat amb la instal·lació de les respectives noves xarxes d’assaig, mentre que amb la Colla Jove es dona suport a la renovació dels cascs per a la canalla i a les contractacions d’ambulàncies per a les diades de la temporada. Finalment, pel que fa a la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau, la col·laboració de Repsol ha servit per a millores en la il·luminació del local.

Representants de totes aquestes entitats han assistit a l’Aperitiu i han volgut posar èmfasi en la importància del suport de Repsol per poder tirar endavant totes aquestes iniciatives que indubtablement representen una millora en la seva activitat i afavoreixen el creixement i l’evolució de la cultura popular i tradicional a la ciutat de Tarragona.

El director del complex industrial de Repsol a Tarragona, Javier Sancho, ha volgut agrair a l’Ajuntament i a les entitats la possibilitat de col·laborar: “El compromís de Repsol amb la cultura popular, i en particular amb Santa Tecla, és palès des de fa 26 anys. Però també cal agrair que per part de l’administració i de les entitats hi ha predisposició i sobretot projectes molt interessants i enriquidors als quals és molt fàcil donar suport”.

L’Aperitiu, que ha estat conduït per la periodista Laura Rovira, i que ha comptat amb la irrupció sorpresa i divertida de la mateixa Santa Tecla, ha permès els membres de les entitats escalfar motors de cara a les Festes. Tots plegats, oportunament uniformats, han posat a l’exterior de la Casa de la Festa en la tradicional fotografia de grup.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.