Miró Vermouth renova el patrocini del Club Tennis Taula Ganxets de Reus

Miró Vermouth ha renovat l’acord amb el Club Tennis Taula Ganxets de Reus per mantenir-se com a principal patrocinador de l’equip reusenc de cara a la pròxima temporada 2024/25. Per a l’empresa reusenca, és tot un orgull poder anunciar una renovació que representa la seva aposta decidida per l’esport local i per la promoció de valors com l’esforç, la dedicació i el treball en equip.
Com a empresa arrelada a Reus, Miró Vermouth creu fermament en la importància de donar suport a projectes que contribueixen a enfortir el teixit social i esportiu de la seva comunitat. El Club Tennis Taula Ganxets de Reus, amb la seva trajectòria d’èxit i creixement constant, és un exemple de com l’esport pot transformar vides i crear vincles sòlids dins de la societat.
Per a Miró Vermouth, aquest patrocini és una manera de contribuir activament al creixement d’un projecte que comparteix els seus mateixos valors. El CTT Ganxets de Reus és una entitat que no només es preocupa per competir al màxim nivell, sinó que també treballa per promocionar l’esport de base amb la formació de futurs talents a través de la seva escola esportiva.
El seu primer equip, el Miró Ganxets Reus, actualment forma part de la Super Divisió Femenina, la categoria més alta d’aquest esport a escala estatal, i en els darrers anys s’ha classificat per jugar a les màximes competicions europees. A banda, el CTT Ganxets de Reus promou de manera constant activitats i tornejos, tant competitius com de caire social per a diferents tipus de col·lectius, per tal d’acostar la pràctica del tennis taula al conjunt de la societat. Sense anar més lluny, el passat 2023, el club reusenc va acollir a les seves instal·lacions, la celebració a Reus de la fase de grups de l’European Champions League Women, la copa d’Europa del tennis taula femení.
L’empresa reusenca, per tant, vol reconèixer aquesta història d’èxit i continuar treballant per enfortir la seva relació amb el CTT Ganxets de Reus per promoure l’esport com a eina de cohesió social a la ciutat

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.