31a Paella popular de La Pobla de Mafumet

La Paella popular de la Pobla de Mafumet va sumar aquest passat dissabte una nova edició per a la història, i ja en són 31. Aquesta proposta gastronòmica i lúdica és part imprescindible de l’estiu pobletà i, any rere any, congrega a bona part del municipi entorn d’aquest àpat popular. En aquesta ocasió, més de 1.700 persones van acudir a la convocatòria.
En total s’hi van registrar fins a 62 colles, cadascuna de les quals va cuinar la seva pròpia paella a partir dels ingredients facilitats per l’Ajuntament. I, junt amb ells, una àmplia representació del teixit institucional, econòmic i social del territori va donar-se cita a la Pobla per compartir la trobada més multitudinària i arrelada de l’estiu pobletà.
Amfitrions, convidats i participants van poder degustar una jornada que va molt més enllà del simple fet gastronòmic. Al voltant de la paella i, sobretot, al voltant de la taula, succeeixen diferents propostes lúdiques per a tota la família i durant tota la jornada: des del karaoke a la xaranga, passant per l’animació itinerant per les taules, amb personatges infantils, xanquers i mags. També hi va haver, com de costum, minidisco infantil, pinta cares i berenar popular, en una jornada que es va allargar fins a altes hores de la nit amb l’animació musical oferta pels DJ locals.

La Diada de Catalunya
Superada ja la Paella popular, la programació de les Festes d’Estiu encara guarden dues propostes finals per acabar d’arrodonir un llistat d’activitats que han inclòs el multitudinari concert d’estiu amb Camela, el festival Humor Amarillo, la 28a Trobada Romescaire, la desfilada infantil de moda i moltes altres propostes pensades per al gaudi de tota la família durant els mesos més calorosos.
Ara, per completar el programa festiu, l’Ajuntament organitzarà demà dimarts la tradicional nit d’havaneres i rom cremat, amenitzada en directe amb l’actuació del grup Balandra. Finalment, l’endemà dimecres tindrà lloc el vermut musical de la Diada, que se celebrarà l’11 de setembre al migdia a la Carpa de les Moreres i que, en aquesta ocasió, estarà amenitzat per Julivert

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.