3a Cambrils Golden Coast Regatta

158 regatistes de la classe Optimist de set països s’han donat cita durant tres jornades al CNCB. Amb unes condicions meteorològiques diverses, els joves regatistes han pogut completar cinc proves d’una competició ja consolidada a nivell internacional.
El Club Nàutic Cambrils ha celebrat els dies 6, 7 i 8 de setembre la seva regata més internacional, la Cambrils Golden Coast Regatta per a la classe Optimist. S’hi ha donat cita 158 regatistes de set països, Espanya, Andorra, Suècia, Turquia, Estats Units, Costa Rica i Hong Kong.
La primera jornada va ser complicada per la forta pluja que va caure. Tot i que els regatistes van sortir a l’aigua a l’hora prevista, van haver de tornar a terra fins quarts de quatre de la tarda, que va parar la pluja. Va ser a partir de llavors quan van poder celebrar dues proves per cada grup.
Dissabte ben diferent era la situació, ja que tot i començar núvol el dia, aviat va lluir el sol, però no el vent. La intensitat dels nusos no va pujar fins les dues de la tarda, que va ser quan es van disputar dues proves.
Finalment, diumenge, es van disputar les sèries finals, dividint els grups en or i plata. Una jornada que per falta de vent no va començar fins les tres de la tarda i en la qual només el grup or va poder celebrar una prova.

Un cop a terra, tots els regatistes es van dirigir a la carpa, on es va fer el lliurament de premis. Aleix Rom, Representant Territorial d’Esports; Sergi Cadenas, Vicepresident de la Federació Catalana de Vela i Anton Callau, Secretari del Club Nàutic Cambrils, van ser
els encarregats d’entregar els trofeus.
Les tres jornades han donat com a vencedor absolut al regatista del Club Nàutic Cambrils Joan Domingo, a més de 1r sub16 masculí. El seguia la regatista de S’Arenal Amalia Coll, també 1a Sub16 femenina i completava el podi el cambrilenc Iker Múgica, que també va
ser segon sub16 masculí.
Del Club Nàutic Cambrils també van recollir trofeu Damià Galcerà, com a primer sub11 masculí i Sofia Molero, que va ser tercera en sub11 femení.
Finalment la Copa del Club guanyador de la regata se l’ha emportat el Club Nàutic Cambrils.
Per cert que l’equip del Club Nàutic Cambrils estava format per Manuel Alegret, Hugo Ambrojo, Santi Bes, Bruno Compte, Arturo Conchillo, Joan Domingo, Damià Galcerà, Martina Graus, Irene Isasa, Oliver Jabalera, Marcel Martí, Martín Megía, Sofia Molero, Iker Múgica, Adriana Penas, Matteo Poveda, Stel·la Pregonas, Oriol Pujol, Cristina Ruiz, Álvaro Sáez, Néstor Sáez, Ernest Sevil i Anna Simó.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.