Programa ‘Si jo puc, tu també’

La Fundació Reddis i la Fundació “la Caixa”, a través de Caixabank, han signat un acord de col·laboració per donar suport al programa Si jo puc, tu també #epilep on l’associació d’epilèpsia de Reus treballa la teràpia individualitzada per a nens i adolescents. L’acte de signatura ha comptat amb la presència de David Sanahuja, president de l’Associació d’Epilèpsia, i Carme Buixeda, responsable de la Comissió Social de la Fundació Privada Reddis.
L’Associació d’Epilèpsia és una entitat sense ànim de lucre que treballa per a millorar la qualitat de vida de les persones amb epilèpsia i les seves famílies. Per fer-ho, ofereix suport, assessorament i promou activitats que afavoreixen la inclusió social de les persones amb epilèpsia. El Programa de Teràpia Individualitzada per a Nens i Adolescents té com a objectiu principal proporcionar suport emocional i millorar el
benestar mental dels joves. Mitjançant un enfocament terapèutic personalitzat i un seguiment continu, es pretén contribuir al creixement emocional positiu i al desenvolupament personal dels participants.
A través de l’àmplia xarxa d’oficines de CaixaBank, la més gran d’Espanya, els professionals poden detectar les necessitats més urgents i properes de cada territori, i canalitzar les ajudes de la Fundació “la Caixa” dirigides a donar resposta a aquestes necessitats. El 2023, es van donar suport gairebé 5.850 projectes de més de 5.300 entitats socials.
La Fundació Privada Reddis, des dels seus inicis, treballa per ajudar a entitats de caire social. L’acord amb la Fundació “la Caixa” ha permès donar suport a més projectes i, d’aquesta forma, arribar a moltes més persones.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.