#Dimecres per crear i connectar

La Regidoria de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement ha presentat la programació pel segon semestre de 2024 de la proposta de càpsules d’innovació i d’acompanyament empresarial “#Dimecres per crear i connectar, l’espai per potenciar el teu negoci” amb l’objectiu de promoure activitats que fomentin la creativitat i la incorporació de les tendències més actuals en el dia a dia de les empreses, així com consolidar un espai que fomenti el coneixement, la connexió i la sinèrgies entre el teixit empresarial de la nostra ciutat.

Les activitats es porten a terme els dimecres a l’Espai de Promoció Econòmica que la regidoria té ubicat a REDESSA Viver, de la mà de diversos experts professionals i empreses especialistes en el tema a tractar, fet que permet compartir entre sí el nou talent i la connexió al territori de professionals i d’empreses i també amb el suport de Catalunya Emprèn, el departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, entre altres. 

Al primer semestre les activitats es van centrar en la innovació en l’àmbit digital amb temes com l’ús i aplicació de la l’intel·ligència, aplicacions tècniques com l’storytelling o storydoing, o la sessió per connectar solucions com l’Startup Huddle. Aquest semestre les càpsules giren al voltant de la innovació en el màrqueting i la comunicació amb els clients.

En la presentació de la nova programació, el regidor Josep Baiges ha estat acompanyat per Ester Aragonés, consultora i creativa de marca personal, experta en diferenciació estratègica i posicionament. Cal destacar la incorporació al programa de nous experts com Marta Zaragoza, Elisabeth Bach, entre d’altres.

Programació segon semestre

Les activitats programades per aquest segon semestre són:

18 de setembre. De 9.30 a 11h

Rega les llavors per diferenciar-te de la teva marca personal, a càrrec d’Ester Aragonés.

9 d’octubre. De 9:30 a 11:00.

Comunica i crea, comunica i creix, les competències personal per comunicar i vendre, a càrrec de Marta Zaragoza.

30 d’octubre. De 9:30 a 11:00 .

La proposta de valor com a element diferencial: qui i per què et compren?, a càrrec d’Elisabeth Bach

20 de novembre. De 9.30 a 11h.

Comunicació boomer, millennial, i altres tribus. Diàleg intergeneracional a l’empresa en l’era de Tik Tok, a càrrec de Xavier Plana.

11 de desembre. De 10 a 13h.

Connectem, inverteix en sinergies empresarials. Es tracta d’un taller Synergie Transfer per deixar anar la creativitat en una dinàmica de trobades ràpides per explorar sinergies, a càrrec d’Autoocupació Tarragona.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.