60è Gran Dia de la Vela – Bufete Frau

La quarta i última jornada del segon assalt del 60è Gran Dia de la Vela – Bufete Frau se celebrava ahir diumenge amb moltíssimes ganes per part dels gairebé 700 regatistes de tot el món reunits a Mallorca. Amb unes condicions meteorològiques capritxoses i inestables, en línia amb la resta de jornades d’aquesta edició, començaven les proves.
Els Optimist van poder iniciar-les passades les 13h, i el grup or va disputar 3 proves, mentre que el grup plata i el bronze van fer 2 proves. Els resultats van donar a Miguel Garcia, regatista del Club Nàutic Cambrils, com a vencedor de classe. Garcia, a més, alçava el trofeu de guanyador absolut del 60è Gran Dia de la Vela – Bufete Frau pels seus magnífics resultats, sent el millor d’entre totes les classes que participaven en la regata.
L’equip del Club Nàutic Cambrils el completaven Manuel Alegret, Hugo Ambrojo, Santi Bes, Damià Galcerà, Irene Isasa, Iker Múgica i Stel·la Pregonas a Optimist; Gisel Fontana Cristina Guillén, Daniel Pérez i Àlvar Vila a Ilca 4; i Joan Fargas, Pepe Peñaranda i Félix Ramos a Ilca 6.
Per al record queden ja les regates que les diferents classes d’Optimist, 420, ILCA 6, ILCA 4, IQFoil, Techno 293, Vela llatina, B One i creuers ORC, han dut a terme aquests darrers dos caps de setmanes, amb una meteorologia marcada per la inestabilitat del vent. Un total de 670 regatistes locals i nacionals han participat a la trobada, que ha reunit esportistes de primer nivell del panorama nàutic, en representació de desenes de clubs nàutics de nou comunitats autònomes (Balears, Catalunya, Múrcia, Canàries, Andalusia, Cantàbria, Comunitat Valenciana, País Basc i Galícia).

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.