Èxit del Primer Any del Projecte Get Senior Active

El projecte Get Senior Active (GSA), cofinançat per la Unió Europea, celebra el tancament amb èxit del seu primer any d’implementació. Aquest innovador projecte, liderat pel Consell Esportiu del Baix Camp, té com a objectiu fomentar l’activitat física entre les persones majors de 65 anys, contribuint així a la millora de la seva salut mental, física i social.

El GSA ha estat un esforç conjunt entre diversos socis europeus, incloent-hi AJSPT (Romania), UISP (Itàlia) i el Club Reus Deportiu, demostrant una col·laboració internacional efectiva en la promoció d’estils de vida saludables per a la gent gran. El projecte ha impactat directament més de 200 persones a la zona del Baix Camp, proporcionant una guia d’activitat física adaptada a les necessitats i capacitats de les entitats participants.

Durant aquest primer any, s’ha desenvolupat un programa extens amb més de 30 sessions dissenyades per a diferents perfils d’usuaris. Aquestes sessions han estat estructurades per assegurar que cada participant rebi el màxim benefici, independentment del seu nivell de condició física inicial.

El GSA ha estat el pas següent per fer créixer el ja conegut projecte Activa’t, ampliant els seus objectius i abast per arribar a una audiència més àmplia i diversa. Les entitats que han participat en aquest projecte inclouen la Residència Ítaca Reus, la Residència Ítaca Fortuny, la Creu Roja de Sant Pere i Sant Pau, i la Creu Roja del Vendrell, entre altres.

Des del Consell Esportiu del Baix Camp agraeixen a tots els participants, col·laboradors i a la Unió Europea pel seu suport incondicional i per fer possible aquest assoliment significatiu. El compromís i la participació de tots han estat essencials per a l’èxit del Get Senior Active.

A més, ja s’està treballant per fer créixer aquesta iniciativa en els pròxims anys. Les entitats que desitgin participar o obtenir més informació poden contactar amb nosaltres a la següent adreça de correu electrònic: abalsells@cebc.cat

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.