Festival ArtNus

Les llums del varador es centraven ahir al vespre en la passarel·la muntada per l’ocasió. Gairebé 400 persones estaven ben atentes a les nou de la nit a la presentació del primer festival ArtNus. Una idea de l’artista cambrilenc David Callau, que feia la introducció acompanyat de Montse Parra. Tot seguit, un grup de nens i nenes robaven el protagonisme per pintar sobre un gran llenç.
Seguidament va ser el torn de la desfilada de les models, que vestien uns dissenys molt especials. David Callau volia retre homenatge a Pilar Olivé Puig, dissenyadora i modista de Cambrils. I ho va fer reconstruint una sèrie de vestits dissenyats i creats fa 14 anys per Olivé, i que el públic va descobrir aquest diumenge.
L’últim acte del festival va ser el mateix David Callau que va pintar en viu sobre el gran llenç un record per a la posteritat. I ho va fer acompanyat de la veu i música d’Alba Robles “Bita”, concursant d’Eufòria. Un cop acabat, el públic assistent trencava el silenci de la nit amb aplaudiments pels protagonistes.
Cal remarcar que durant el festival, l’associació Swim For ELA va tenir una paradeta on es van vendre productes de l’associació i també de David Callau. Els diners recaptats es destinaran a les famílies afectades per l’ELA. De fet, Joana Bono, representant de l’associació Swim For ELA, va dedicar unes paraules al festival. Va estar acompanyat per Ramon Vallverdú, President del Club Nàutic Cambrils, que va mostrar el seu suport i agraïment per aquest tipus de projectes.
L’esdeveniment va finalitzar amb música en viu i un piscolabis per a tots els participants.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.