Jornada esportiva a Forès, el 2 d’agost

Forès celebra aquest divendres la 2a edició del torneig de futbol sala i la 5a del de pàdel.  El complex esportiu Josep Maria Llorach i Corbella tornarà a vibrar amb la competició de futbol sala de menors, el d’adults i el de pàdel.

En total hi participen 12 equips de futbol sala: 4 en la categoria de menors i 8 en la d’adults. Cal recordar que els vigents campions són l’equip de Forès en la de menors i el Montblanc en la d’adults. Pel que fa al torneig de pàdel, els campions de l’edició d’estiu 2023 van ser la parella formada per Albert Miró i Ramón Herrada.

La pilota de pàdel i futbol sala començarà a rodar a partir de les 17h de la tarda i està previst que la competició s’allargui fins les 2 de la matinada. Julià Plaza, alcalde de Forès, explica que aquesta jornada esportiva es viu amb expectació al municipi «ens omple d’il·lusió poder brindar al nostre poble d’una vida esportiva tant intensa, tenim participació d’equips de la zona, com poden ser Sarral, Barberà de la Conca, Rocafort de Queralt, Riudecanyes, Montblanc i fins i tot un que ve de Molins de Rei. I el pàdel ja és un clàssic també amb parelles vingudes de tot arreu».

L’activitat no s’atura a Forès aquest estiu

Aquest dissabte a les 22h a la plaça del Mirador l’atmosfera musical farà gaudir als assistents al concert d’Albino Tena. L’altra proposta d’activitats serà el taller de costura impartit per Glòria Padrós, que es farà al local social i cultural a les 18h, el dies 7, 10, 14, 17, 21 i 28 d’agost.

Les activitats continuaran amb l’onzena caminada nocturna dels Comalats, el divendres 9 d’agost, i que s’iniciarà al carrer Pla de la Bassa a les 19:30h. Totes les propostes formen part del programa d’activitats d’estiu de l’Ajuntament de Forès que es van començar el passat divendres 28 de juny i que finalitzaran el dia 28 d’agost.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.