Campus TIC d’Estiu

Una cinquantena d’alumnes d’entre 8 i 12 anys han participat al Campus TIC d’estiu 2024 celebrat al centre d’empreses de REDESSA Tecno, al Parc Tecnològic i d’Innovació del Tecnoparc de Reus. Al llarg de cinc setmanes l’alumnat ha treballat diferents períodes històrics a través del joc i a través d’activitats de robòtica, electrònica, programació de videojocs, animació, disseny CAD i impressió 3D. Les activitats s’han realitzat en grups reduïts i s’hi han unit matemàtiques, ciència, jocs d’enginy, de coneixença i de cohesió de grup.
El TIC Sud ha organitzat per primer cop aquest campus d’estiu i es fa una valoració molt positiva del treball realitzat. Sergi Novo, Clúster Mànager del TIC Sud, ha assegurat que “hem aconseguit que els alumnes descobreixin i s’interessin per tecnologies com la
robòtica i que vulguin continuar aprenent, aquest era l’objectiu principal”.
El regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement de l’Ajuntament de Reus i conseller delegat de REDESSA, Josep Baiges, ha explicat que “estem treballant intensament les accions per fomentar les vocacions tecnològiques, ja que les empreses del sector estan en una cerca constant de talent. També volem acostar el futur districte tecnològic del Tecnoparc a la ciutadania i el Campus TIC és una bona manera de fer-ho possible”.
El Campus TIC d’estiu s’ha dut a terme amb la col·laboració de REDESSA, Petits Enginyers i l’Ajuntament de Reus. A més, en aquesta primera edició quatre dels alumnes han participat al Campus a través de beques habilitades per Grupo Castilla.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.