La Fira Centre Comercial celebra el ‘Dia dels avis’

La Fira Centre Comercial celebra el ‘dia dels avis’ per vindicar la importància dels més grans a l’entorn de l’oci familiar.

La Fira Centre Comercial celebra el Dia Mundial dels Avis el proper 26 de juliol regalant una entrada doble de cinema a tot nét que acudeixi amb el seu avi o àvia al punt d’atenció al client del centre comercial, situat a la planta carrer, amb un màxim de 50 entrades dobles. 

Per La Fira Centre Comercial aquesta acció és “una aposta per l’oci inclusiu que busca ressaltar la importància de l’oci de valor i reivindicar la figura dels avis en l’entorn familiar.”

Aquesta iniciativa se suma al Cicle de Cinema Infantil en Català que el Centre Comercial ofereix cada any durant els mesos de juliol i agost amb pel·lícules infantils doblegades al català i entrada a preu reduït, amb suport del CNL i la conselleria de cultura de l’Ajuntament de Reus.

Amb aquestes accions La Fira, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i gestió d’actius, manté la seva aposta per oferir experiències per a tots i totes.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.