‘Ídem’ a La Selva del Camp

ram(on) giner portarà a la Selva la seva exposició “Ídem”, una mostra en què l’artista tarragoní proposa una vintena de coincidències fotogràfiques que connecten espais allunyats en la distància però conceptualment familiars. Un agent de la guàrdia urbana de Tarragona es contraposa amb el seu reflex novaiorquès; un violoncel·lista s’emmiralla amb un home que estira una corda o un dandi nord-americà que s’assembla perillosament a una empolainada senyora tarragonina són alguns dels exemples que vesteixen aquesta particular mostra retrospectiva de Giner.
Són duets gràfics que no s’han fet expressament. Les parelles són, de fet, fruit de la revisió d’unes 5.000 imatges de les prop de 80.000 que conformen l’extens arxiu del fotògraf. Giner únicament les relaciona amb un concepte, una paraula que actua com a nexe d’unió, i cedeix el testimoni al públic perquè sigui ell l’encarregat d’interpretar la resta dels significats que traspuen d’aquest.
L’exposició, que comptarà amb la presència del seu autor, s’inaugurarà el pròxim dijous 1 d’agost a les 19:00h a la planta superior del Castell, i es podrà visitar durant tot el mes d’agost en horari d’obertura de l’equipament municipal (de dijous a dilluns, de 10:00h a
14:00h). La mostra ha estat organitzada per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de la Selva del Camp.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.