Presentació del documental ‘Transpirenaica Off Road en 24 h’

Divendres passat 19 de juliol, Motor 23 Yamaha a Tarragona va celebrar un emocionant esdeveniment en les seves instal·lacions situades al Carrer Caràbia. L’ocasió va ser marcada per la presentació de l’esperat vídeo documental realitzat pel youtuber Willy Foxx. El documental narra l’impressionant repte al qual es va enfrontar Albert Martín, i revela com va aconseguir completar la ruta Transpirinenca amb moto en menys de 24 hores.

L’esdeveniment va comptar amb la presència de nombrosos aficionats al motociclisme, clients de Motor 23 Yamaha, representants de la marca i seguidors d’Albert Martín i Willy Foxx. Els assistents van tenir l’oportunitat de gaudir d’una vetllada plena d’emocions, on van poder conèixer de primera mà els detalls d’aquest desafiador i emocionant viatge.

Albert Martín, conegut per la seva passió i destresa en el motociclisme, va assumir el repte de recórrer la ruta Transpirinenca, que travessa els majestuosos Pirineus, en un temps rècord. La proesa, documentada meticulosament per Willy Foxx, destaca no sols la preparació i determinació d’Albert, sinó també la resistència i capacitat de la Yamaha Ténéré 700 utilitzada per a aquesta travessia. Aquest assoliment no hauria estat possible sense el crucial suport de l’equip de Motor 23 i Yamaha España, que van patrocinar l’aventura i van preparar meticulosament la moto.

A més, és important destacar l’assistència de l’equip que va acompanyar a Albert durant tot el trajecte, brindant-li el suport necessari per a superar cada obstacle que es va presentar en el camí. La seva dedicació i compromís van ser fonamentals per a l’èxit d’aquest repte.

Durant la presentació, Albert i Willy van compartir anècdotes sobre l’experiència ressaltant els moments més difícils i emocionants del viatge i també sobre el procés de filmació. Els assistents van tenir l’oportunitat d’interactuar amb tots dos protagonistes, fent preguntes i compartint impressions sobre aquesta increïble gesta.

Motor 23 Yamaha s’enorgulleix d’haver estat l’escenari per a la presentació d’aquest documental, que no sols celebra l’esperit d’aventura i superació personal, sinó que també subratlla la fiabilitat i el rendiment de les motos Yamaha en condicions extremes. Estarem atents als nous reptes que Albert Martín i Motor 23 Yamaha es proposin en el futur, segurs que continuaran inspirant-nos amb els seus assoliments.


Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.