4a edició de la regata Cambrils Costa Daurada

El Club Nàutic Cambrils ha celebrat la 4a edició de la regata Cambrils Costa Daurada, per a les classes d’Ilca i Optimist, aquest passat cap de setmana. Han estat dues jornades que van començar amb vent fluix, però que poc a poc va anar pujant d’intensitat. D’aquesta manera es van poder celebrar tres proves dissabte per a totes les classes i quatre diumenge per a Ilca i tres per a Optimist.
A les tres de la tarda de diumenge entraven els últims regatistes a port i una hora més tard es celebrava l’entrega de premis.
Aleix Monmany, responsable de la secció esportiva, va conduir l’acte, en el qual Félix Ramos, del Club Nàutic Cambrils, va ser el vencedor en Ilca 6. Miguel García, també del CNCB, va ser segon i Teo Andolz, del Club Nàutic Salou, va quedar tercer.
En la classe Ilca 4 el pòdium va ser per al Club Nàutic Cambrils. Joan Domingo pujava com a primer, seguit per Javier Megía.
El pòdium d’Optimist també va ser tot per als regatistes de Cambrils. Manuel Alegret va ser-ne el vencedor. La plata va ser per a Martín Megía. Arturo Conchillo completava el pòdium de Cambrils.
Ara els nois i noies de l’equip de regates continuaran amb els entrenaments de l’estiu, tenint la seva propera cita els regatistes d’Optimist el mes de setembre, amb la regata internacional Cambrils Golden Coast Regatta.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.