Cap de setmana de motor a La Fira Centre Comercial

Aquest cap de setmana, La Fira es convertirà en l’epicentre de la passió pel motor amb l’arribada de SeventyTwo Motorsports. El centre comercial acollirà del 12 al 14 de juliol un esdeveniment únic que fusiona adrenalina, esport i la possibilitat de conèixer de prop el món del motor a través de SeventyTwo Artbox Racing Team, per l’excampió mundial Emilio Alzamora, bicampió del món de 125cc i figura clau en la formació de talents com Marc Márquez.

Un dia per als amants del motociclisme

El dissabte 13 de juliol, a les 12:30 hores, els aficionats al motor podran conèixer Emilio Alzamora i el seu equip SeventyTwo Artbox Racing Team, format pels espanyols Brian Uriarte i Carlos Cano; el més jove de tots amb 14 anys, l’australià Angus Grenfell i l’italià Guido Pini completen la formació. Tots ells competeixen al FIM Junior GP en les categories de JuniorGP (Moto3) i a l’European Talent Cup. Durant la presentació, es presentaran pilots de l’equip com el jove murcià Carlos Cano, una de les grans promeses del SeventyTwo Artbox Racing Team. Els pilots compartiran les seves impressions i èxits de la temporada, així com els seus reptes i aspiracions, oferint una visió propera de la filosofia del projecte SeventyTwo Motorsports i el seu compromís amb la formació de joves talents.

A les 13:00 hores, la cita es trasllada a una taula rodona titulada “Focus i Disciplina: El mindset dels Campions”, que unirà pilots i experts en el món del motor juntament amb els ambaixadors de Fitness Park, per compartir les seves experiències. La taula, que estarà moderada per Canal Reus, abordarà una conversa on es compartiran experiències reals, estratègies i tècniques per assolir l’èxit en qualsevol àmbit de la vida.

Els diferents ponents aportaran diversitat d’experiències, trajectòria i èxits, i revelaran els secrets de l’enfocament, la disciplina i la mentalitat guanyadora que els ha permès assolir els seus objectius. Per assistir a la taula rodona és necessària la inscripció a través de la web de La Fira.

A partir de les 16:00 hores, els més valents podran posar a prova les seves habilitats a La Fira GP, una competició de simuladors de MotoGP que permetrà sentir l’emoció d’una cursa real, competir contra altres aficionats al motor i demostrar la destresa al volant.

L’esdeveniment de SeventyTwo Motorsports, Fitness Park i La Fira, en definitiva, no només està pensat per als amants del motor, sinó per a tota la família. Una trobada única que promet descobrir el món del motociclisme i els seus valors de disciplina, esforç i superació.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.