31a edició del ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’

Ja està tot a punt per donar el tret de sortida, aquest pròxim diumenge 14 de juliol, a la 31a edició del Mulla’t per l’esclerosi múltiple. Aquest dimarts, la sala d’actes de la Cambra de Comerç de Reus ha acollit la presentació de la campanya a les comarques de Tarragona.

A l’acte hi han assistit la patrona de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) M. Teresa Campanera; la coordinadora de campanyes de la FEM, Sefa Bové; el vicepresident de la Cambra, Jaume Batista, i Tània Piqué, representant del Club Tennis Monterols, seu central del Mulla’t a Tarragona.

El Mulla’t és una iniciativa de sensibilització social que compta amb l’adhesió de més de 600 piscines a tot Catalunya, 170 de les quals estan a les nostres comarques. Més de 1.500 persones voluntàries participen en aquest acte, que compta cada any amb prop de 100.000 persones a tot el país que, de forma simbòlica, fan un salt solidari per la lluita contra l’esclerosi múltiple.

Per al vicepresident de la Cambra, Jaume Batista, “és un goig poder col·laborar un any més en una iniciativa com aquesta per a la FEM, una fundació que fa una tasca encomiable per millorar la vida de les persones que pateixen aquesta malaltia”.

Per la seva banda, M. Teresa Campanera, ha parlat de la tasca que està duent a terme la FEM des de fa molts anys per “visibilitzar una malaltia sense cura que és la segona causa de discapacitat entre les persones joves després dels accidents de trànsit”.

Per part del Club Tennis Monterols, Tània Piqué ha lloat la tasca que fan els voluntaris de la FEM i s’ha mostrat molt satisfeta de “poder col·laborar amb la iniciativa. Posem la piscina del club a disposició de la fundació i esperem que siguin moltes les persones que enguany es mullin per l’esclerosi múltiple”.

Sefa Bové ha donat detalls del programa del Mulla’t, que s’iniciarà a les 12h i que enguany compta també amb la col·laboració del Cor Ciutat de Reus. Ells seran els encarregats de cantar la cançó “Llença’t” de Lax’n Busto des de dins de la piscina per cridar a la participació dels assistents. Simultàniament, el nedador reusenc Santiago Esteva travessarà la piscina amb la bandera del Mulla’t i, a partir d’aleshores, tothom qui ho vulgui podrà fer el salt a l’aigua. A partir de dos quarts d’una, Dj James posarà la música a la festa. Durant tot l’acte, es podrà comprar merchandising del Mulla’t com tovalloles, bosses, samarretes i ventalls, entre d’altres.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.