12a Nit del Mecenatge a Salou

La Socrates Educa International School Salou va ser l’escenari el passat divendres 14 de juny de l’entrega de premis i beques de la FundaciĆ³ Socrates Educa en la 12a Nit del Mecenatge. Lā€™objectiu de la vetllada Ć©s recaptar fons per donar suport a les famĆ­lies que ho puguin necessitar per poder oferir una educaciĆ³ internacional inclusiva.

La Beca Fruselva en lā€™Ć mbit STEAM per a un/a estudiant en lā€™Ć mbit cientĆ­fic, tecnolĆ²gic i matemĆ tic va ser per Ainhoa Ugalde Salva, dā€™ESO4. El Premi Socrates Educa Humanities (sustentat per la prĆ²pia SEF) a un/a estudiant en lā€™Ć mbit humanĆ­stic va ser per a Nadia Messaglio, dā€™ESO1. La Beca a lā€™ExcelĀ·lĆØncia Sr. Joan GumĆ  a un/a estudiant de la SEISā€Øva ser per a Vera FernĆ”ndez Ortega, de BAT.

Pel que fa als Premis SĆ²crates Educa a lā€™ExcelĀ·lĆØncia Docent (sustentats per la prĆ²pia SEF), pretenen promoure i reconĆØixer lā€™excelĀ·lĆØncia de lā€™activitat docent en lā€™Ć mbit lā€™escolar incidint en la innovaciĆ³ educativa, el desenvolupament del projecte SĆ²crates Educa i lā€™aplicaciĆ³ dels 4 pilars de lā€™escola, que sĆ³n la internacionalitat, lā€™Ćŗs adequat de les tecnologies, la sostenibilitat i el servei a la comunitat. El Premi SĆ²crates Educa a lā€™ExcelĀ·lĆØncia Docent en lā€™Ć mbit humanĆ­stic va ser per a MĆ rius Folch, mestre de Literatura. El Premi SĆ²crates Educa a lā€™ExcelĀ·lĆØncia Docent en lā€™Ć mbit cientĆ­fic, tecnolĆ²gic i matemĆ ticā€Øva ser per a Carlos BolaƱos, mestre de matemĆ tiques.

Una dĆØcada de servei a l’escola

Dā€™altra banda, la SEIS va voler fer un homenatge als i les mestres que porten deu anys treballant-hi. Es tracta dels que van comenƧar quan es va iniciar el projecte i que sĆ³n la base sobre la qual ha crescut tot el professorat.

La Nit del Mecenatge Ć©s una nit benĆØfica que se celebra cada any a final de curs per donar suport als estudiants que necessiten ajuda per motius diversos. Enguany sā€™han entregat un total de 6 beques i premis, celebrant el compromĆ­s de la FundaciĆ³ Socrates Educa amb lā€™educaciĆ³. La FundaciĆ³ tambĆ© atorga beques parcials de manera anĆ²nima durant lā€™any escolar i ofereix ajut puntual a alumnes i famĆ­lies que ho necessitin.

1/5 - (1 vote)

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.