El Club Nàutic de Cambrils inaugura les noves instal·lacions de la zona comercial

Potenciar l’activitat nàutica en totes les seves vessants és un dels objectius del Club Nàutic Cambrils. El mes de juny ha donat et tret de sortida a l’època més forta de l’any, tot i que l’activitat esportiva nàutica es pot dur a terme al llarg dels dotze mesos. El CNCB aposta pel potencial que aquesta té i en les darreres setmanes ha fet un pas més, amb un canvi en les instal·lacions de la zona comercial. Les empreses externes que operen al Club Nàutic Cambrils compten des de fa uns dies amb unes noves casetes flotants des d’on ofereixen la seva activitat. Són casetes amb els materials més adequats pel lloc que ocupen, més còmodes pels usuaris de les instal·lacions i amb una millor harmonia estètica amb l’espai. D’aquesta manera, a més, s’ha alliberat espai en el vial i s’ha guanyat amplitud.
La nova zona comercial s’ha presentat en roda de premsa aquest migdia. Ramon Vallverdú, President del Club Nàutic Cambrils, ha fet incís en la professionalització de l’activitat que s’ofereix des del Club.
Els representants de les quatre empreses han presentat la seva activitat, que engloba activitats i esports nàutics, xàrter i pesca. Roberto Palomares, de l’empresa Bruixa de Mar; David Bono, de Cambrils Charter; Joaquin Chisbert, de Sea Soul i Antonio Anchuela, de Llobarrete han assegurat que la gent s’interessa, prova i repeteix.
L’objectiu és que cada any els esforços repercuteixin en resultats i en un creixement de l’oci i l’esport nàutic, comptant que les activitats que es fan des del Club tenen una repercussió. La reubicació actual dona resposta a aquest compromís, que seguirà en el futur.
Des de l’Ajuntament, l’alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa i la regidora de Turisme, Platges i Esports, Camí Mendoza, han agraït la feina que es fa des del Club Nàutic Cambrils per tal de potenciar l’esport nàutic i el turisme i han refermat el compromís que hi ha des del CNCB cap a Cambrils.
El Club Nàutic Cambrils té les seves portes obertes per a tothom que vulgui gaudir de la nàutica els 365 dies de l’any.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.