11è Triatló de Cambrils

El proper diumenge 16 de juny se celebrarà l’11a edició del Triatló de Cambrils, un dels esdeveniments de triatló més destacats de la Costa Daurada. La prova començarà a les 9 del matí des del passeig de la Platja del Regueral, que serà l’epicentre del triatló durant tota la jornada.

En aquesta edició, els i les participants podran triar entre dues distàncies: Sprint, que consisteix en 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i 5 quilòmetres de carrera a peu, i Olímpica, que abasta 1500 metres de natació, 40 quilòmetres de ciclisme i 10 quilòmetres de cursa a peu. A més a més, tindran l’opció de competir de manera individual o en equip de relleus.

Amb un circuit de natació a la Platja del Regueral, un segment de ciclisme molt ràpid de dues a quatre voltes pel Vial de Cavet i una cursa a peu pel Passeig Marítim en sentit a Vilafortuny, la cursa no deixarà indiferent a cap participant. La prova es podrà seguir en línia a través de les seves xarxes socials

Pel que fa a les xifres més rellevants, el 28% dels participants són dones. L’edat mitjana de les participants femenines és de 39 anys, mentre que la dels participants masculins és de 41 anys. El 54% dels inscrits participaran a la distància Sprint i el 46% optaran per la distància Olímpica.

El Triatló de Cambrils reafirma el compromís amb el medi ambient mitjançant diverses iniciatives. Entre aquestes, les samarretes estan fabricades amb material 100% reciclat i els trofeus estan elaborats amb fusta reciclada. A més, s’ha reduït l’ús de plàstic als avituallaments i es promou el consum de fruita de proximitat de Riudoms, impulsant així el consum de productes km0.

Més informació sobre l’esdeveniment www.triatlodecambrils.com

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.