Cicle ‘Concerts al Terrat’

L’Escola i Conservatori de la Diputació a Reus recupera el cicle de ‘Concerts al Terrat’, que va deixar de celebrar-se després de tres exitoses edicions, per la pandèmia de la COVID-19. La música de cambra recupera un escenari únic al bell mig de la capital del Baix Camp. Una proposta cultural amb un paisatge urbà singular, on destaca la Prioral de Sant Pere.

El dimecres 19 i el divendres 21 de juny a dos quarts de nou del vespre el terrat de l’edifici del carrer del Vent, acollirà dues actuacions amb les teulades reusenques de decorat. El Grup Con-fusión Projecte presentarà el seu projecte fusió de clàssic, jazz i flamenc i del Trio Kórena, dues formacions de joves talents del panorama musical.

Els concerts són gratuïts amb invitació, que es pot recollir a la consergeria de l’Escola i Conservatori de Música, al carrer de Sant Jaume, el mateix dia del concert entre les 17 i les 19 hores. Donat que l’aforament és limitat a 65 persones només es podran recollir dues invitacions per persona.

El dimecres 19, el grup Grup Con-fusión Projecte, integrat per Neus Plana (flauta travessera), Carles Font (piano), Pablo Donaire (baix elèctric) i Antonio Parraguez (percussió), presentaran la seva proposta que fusiona el món del flamenc amb la música clàssica i el jazz.

El divendres 21 el Trio Kórena, format per tres joves talents: Cristina Parés (violí), David Carmona (clarinet) i Neus Sánchez (piano), oferirà el concert ‘Contrast’, un viatge emocionant de llums i ombres on treballen la riquesa dels contrasts musicals.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.