II Torneig Ciutat de Reus d’Escacs

El Centre Cívic Migjorn de Reus acollirà aquest diumenge, 16 de juny, tres tornejos d’escacs que es jugaran simultàniament en el marc de la Festa Provincial dels Escacs 2024 i el II Torneig Ciutat de Reus d’Escacs. Es tracta d’un esdeveniment que organitza la Federació catalana d’escacs amb la col·laboració d l&rsq uo;Ajuntament de Reus, a través de la Regidoria de Salut i Esports i de la regidoria de Relacions Ciutadanes, i els clubs d’escacs del Baix Camp. Les inscripcions en els tornejos van a bon ritme pel que s’espera la participació d’unes 200 persones aficionades als escacs.

L’esdeveniment comptarà amb la participació activa de representants de tots els clubs d’escacs de la comarca: Club d’Escacs Reus Deportiu, Club d’Escacs Reus, Club d’Escacs Cerap Riudoms, Unió d’Escacs Cambrils, Club d’Escacs Duesaigües, Club d’Escacs Selva del Camp i Club d’Escacs Hospitalet de l’Infant.

En el decurs de la jornada es faran diversos reconeixements als millors jugadors d’escacs de la província de Tarragona així com a entitats relacionades amb aquest joc d’estratègia. A més a més, tots els participants en el torneig ràpid Ciutat de Reus s’emportaran un obsequi o un premi.  La trobada finalitzarà amb un dinar de germanor per a totes les persones participants.  

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.