Fira del Benestar, l’ 11 de novembre

Reus viurà, el pròxim dissabte 11 de novembre, la primera edició de la Fira del Benestar, que tindrà lloc a l’Espai Boule de 10 del matí a 1 del migdia. L’entrada per aquesta jornada serà totalment gratuïta i oberta a tothom.

La Fira del Benestar té com a objectiu promoure la salut integral del cos i la ment, i oferirà tallers per a totes les edats, com ioga en família, fisioteràpia per a nens, cura del sòl pelvià, cuina en família, automaquillatge, entre molts d’altres. A més, els assistents podran gaudir d’estands amb productes i serveis que contribueixen al benestar del cos i de la ment.

També hi haurà espais especialment dissenyats per a l’entreteniment dels més petits. Durant el matí, l’esdeveniment es convertirà en un espectacle amb ballarins i música en directe. A més, es realitzaran diversos sortejos tant a les xarxes socials d’Espai Boule, com presencialment el mateix dia de la fira.

Podreu trobar més informació i reservar la vostra plaça als tallers al web espaiboule.cat i al perfil @espaiboule a les xarxes socials.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.