Cicle formatiu ‘La societat civil davant l’amenaça de l’extrema dreta’

Òmnium Cultural Priorat i Baix Camp acullen el cicle formatiu “La societat civil davant l’amenaça de l’extrema dreta” impulsat per l’Escola de formació Guillem Agulló. Les sessions que el conformen són itinerants i es desplegaran en tres localitats diferents del territori durant el mes de novembre. La primera tindrà lloc el dia 4 de novembre, al Casal Carrasclet de Falset, i la segona i la tercera se celebraran els dissabtes consecutius, a Riudoms i Reus, respectivament. La proposta busca oferir formacions d’alt nivell al conjunt de la ciutadania.

El curs, que compta amb la col·laboració del Casal Carrasclet de Falset, el CERAP de Riudoms i el Casal Despertaferro de Reus, té com a objectiu analitzar l’auge de l’extrema dreta i compartir estratègies per fer-hi front. Concretament, el primer bloc “Desxifrem l’extrema dreta del segle XXI”, anirà a càrrec del doctor en història contemporània Ivan Bordetas, i abordarà el context de crisi que ha afavorit l’onada reaccionària. La segona sessió, “Anàlisi i implicació del discurs d’odi en la societat”, l’impartirà el doctor en antropologia social, Eduard Ballesté, al CERAP de Riudoms. El cicle finalitzarà amb la sessió “Combatre l’extrema dreta des de la societat civil”, que dinamitzarà el periodista David Bou al Casal despertaferro de Reus.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a través de la web de l’Escola (www.escolaguillemagullo.cat), on també hi ha tota la informació ampliada. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.